Wespennest

Wespen

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

Wespenbestrijding

Wees voorzichtig wanneer u te maken heeft met wespen, ze hebben een stevige angel en kunnen als ze verstoord worden met meerdere tegelijk aanvallen.

Een wesp die toevallig is binnengedrongen, kunt u buiten zetten door de wesp te vangen in een glas, en het glas af te sluiten met een papiertje, of u kunt de wesp bestrijden met een wespen- en insectenverdelgingspray. Als er veel wespen in uw huis of tuin zijn, is er waarschijnlijk een nest in de buurt.

Om het wespennest te vinden, moet u kijken naar de aanvliegroute van terugkerende wespen. Als het nest dicht bij uw huis is, houd dan de ramen gesloten. Als u denkt dat het nest zich op zolder bevindt, wees dan voorzichtig bij het openen en betreden van de zolderruimte.

Het zelf bestrijden van een wespennest kan zeer gevaarlijk zijn. De wespen in het nest voelen zich bedreigd en kunnen agressief worden. Dit kan ervoor zorgen dat ze u en anderen steken als zij hun nest en jongen verdedigen.

Laat het wespennest bestrijden door een professional, om het risico op steken te beperken voor u en uw familie.

Neem telefonisch contact met ons op voor de bestrijding van het wespennest, vul het contactformulier in en wij nemen contact op met u, of boek de bestrijding snel en gemakkelijk online.

Professionele wespenbestrijding door Rentokil

Rentokil bestrijdt de wespen die zich in het nest bevinden. De meeste wespen zullen, binnen 24 uur na de behandeling, in het nest sterven. Werksters die later naar het nest terugkeren, zullen op natuurlijke wijze uitsterven. Het wespennest verwijderen is niet nodig, wespen gebruiken een reeds bestreden nest niet nog een keer. Wilt u het wespennest toch verwijderd hebben, neem dan contact met ons op.

Een wespennest bestrijding door Rentokil is veilig voor u, uw gezin en huisdieren of uw medewerkers en klanten.

  • Onze vakbekwame bestrijdingstechnici kennen het verschil tussen wespen, bijen en hommels. In het geval van bijen en hommels kunnen ze u advies geven over de mogelijkheden.
  • De Rentokil bestrijdingstechnici weten hoe ze een wespennest moeten benaderen.
  • Onze bestrijdingstechnici beschikken over persoonlijke beschermingsmiddelen, zodat ze de bestrijding veilig uit kunnen voeren.
  • We kunnen u advies geven over hoe u wespen/wespennesten in de toekomst kunt voorkomen.
  • Installatie van Waspin wespenvangers bij bedrijven.

Voor meer advies of voor een bezoek van een Rentokil specialist kunt u ons gratis bellen of vul het contactformulier in en wij bellen u.