GFSI voedselveiligheid

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

GFSI Global Food Safety Conference 2018

Rentokil Initial is trots om Diamond sponsor te mogen zijn van de GFSI Global Food Safety Conference 2018.

De conferentie, met als thema Safe food for Consumers Everywhere, vindt plaats in Tokyo, Japan, van 5 tot en met 8 maart 2018. De conferentie zal meer dan 1.000 vooraanstaande professionals op gebied van voedselveiligheid uit meer dan 60 landen bijeen brengen.

Het Global Food Safety Initiative biedt thought leadership en richtlijnen op gebied van voedselveiligheids management in de gehele supply chain. Ieder jaar komen experts uit de retail, productie, voedingsmiddelenindustrie en overheid bij elkaar op de Global Food Safety Conference om hun kennis te delen en samenwerkingen te promoten om voedselveiligheid te beheersen.

Risico's in de voedselvoorzieningsketen proactief verminderen

Dit jaar komt u bij ons op de Global Food Safety Conference meer te weten over innovaties en inzichten om risico's proactief te verkleinen, de transparantie te vergroten en de voedselveiligheid in uw bedrijf te waarborgen. We zijn te vinden op stand 403/404 gedurende de hele conferentie.

Een speciaal welkom op de GFSI Global Food Safety Conference

Rentokil Initial is de afgelopen vier jaar trotse sponsor geweest van de Global Food Safety Conference. We zijn vereerd om te mogen aankondigen dat de Chief Executive Officer van Rentokil Initial, Andy Ransom, een welkomsttoespraak zal houden op de conferentie dit jaar.

GFSI voedselveiligheid

Baanbrekende innovaties ten behoeve van voedselveiligheid

Er wordt verwacht dat tegen 2020 wereldwijd 20,8 miljard apparaten met sensoren in gebruik zijn die milieu- en gedragsfactoren meten, registreren en rapporteren (Gartner, 2015).

Deze technologie voor de voedselveiligheid stelt bedrijven in staat om trends en nieuwe risico's realtime te identificeren en analyseren. Bij Rentokil Pest Control hebben we ons innovatieve draadloze systeem met sensortechnologie - PestConnect - ontwikkeld om uw bedrijfslocaties 24/7, 365 dagen per jaar te kunnen monitoren. We registreren de resultaten van onze PestConnect producten, samen met onze observaties en aanbevelingen, in het geïntegreerde rapportage- en analysesysteem myRentokil.

Dankzij ons innovatieve interne dataportaal, gecombineerd met onze samenwerkingen met organisaties zoals Google en Qlik Sense, visualiseren we deze en combineren we het met andere databronnen, bijvoorbeeld om weerpatronen te combineren met knaagdieractiviteit. Dankzij diepteanalyses kunnen we vervolgens verborgen patronen en trends ontdekken die ons voorzien van nieuwe inzichten. Deze inzichten kunnen vervolgens gebruikt worden om voedselveiligheid proactief te verbeteren en risico's op besmettingen te verkleinen.

Vestigingen


Contact


Neem contact op met uw lokale vestiging

Bedrijven: 0800 022 6600
Agrariër: 0800 4242 444
Houtworm: 0800 397 3787
Particulieren: 0800 237 8745

Of vul uw gegevens in en we bellen u terug

myRentokil login