Ongediertebestrijding in de retail

Retail

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Retail

Ongedierte hoort niet thuis in een supermarkt. Niet alleen vanwege de negatieve indruk die het maakt op de klant, maar ook vanwege het ernstige gezondheidsrisico dat ongedierte met zich meebrengt, vooral op plaatsen waar zich vers voedsel bevindt of waar etenswaren worden bereid.

Heeft u een last van ongedierte? Bel ons op 0800 022 6600 voor een vrijblijvende afspraak, of vul het contactformulier in.

Ongediertebestrijding door Rentokil

Rentokil helpt supermarkten al vele jaren bij het ongediertevrij houden van hun onderneming. De meeste supermarktketens geven de voorkeur aan een contractuele relatie met ons. Dit biedt hen de zekerheid dat er overal betrouwbare ongedierte-inspecties worden uitgevoerd, terwijl het de afzonderlijke winkels daarnaast vrij staat met Rentokil contact op te nemen voor on-demand service. Regelmatige bezoeken van onze bestrijdingstechnici garanderen dat uw gebouwen gezond, hygiënisch en ongediertevrij blijven. Zouden u en uw klanten dat niet ook graag zo willen?

Logistiek

Gezien de grote vraag naar dagverse producten, zien supermarkten grote volumes goederen in en uit hun magazijnen en distributiecentra verplaatst worden. Deze locaties vragen om 24-uurs bescherming en bewaking rondom. Klik hier voor meer informatie over services op maat voor logistieke en distributieactiviteiten. Enkele daarvan gaan gepaard met elektronische bewaking en detectie van indringers, waarbij op iedere alarmmelding direct door Rentokils bestrijdingstechnicus wordt gereageerd.