Europees technisch centrum

Europees Technisch Centrum

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Research & Development

Ongedierte past zich heel goed aan. Jammer genoeg voor hen kunnen wij dat ook. Met behulp van onze eigen Research & Development afdeling blijven wij het ongedierte één stap voor. Onze Research & Development afdeling dat haar kantoor heeft in het Rentokil Europees Technisch Centrum heeft zich altijd laten inspireren door de behoeften van onze klanten.

Toen producenten van levensmiddelen en de farmacie naar ons toekwamen met zeer specifieke eisen hebben wij een serie hoogwaardige diensten ontwikkeld gebaseerd op slimme technologieën en ideeën. Dit resulteerde in nieuwe producten die onze klanten de noodzakelijke bescherming biedt.

Speciaal voor onze Luminos insectenvangers hebben de knappe koppen van het Europees Technisch Centrum een unieke test uitgevonden, de "half-waarde-tijd". Mede door het uitvoerig testen van de insectenlampen hebben de wetenschappers 5 fabels over insectenlampen weten te ontkrachten.

Alleen de slimste in de sector worden door Rentokil gerekruteerd om in onze prestigieuze Research & Development afdeling te werken.