banner-certificado-de-control-de-plagas

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Rentokil en Protekta

In mei 2014 heeft Rentokil Protekta overgenomen. Op deze pagina treft u meer informatie aan over de overname, E-log en de bestrijding van plaagdieren in de agrarische sector.

E-log

De historische informatie omtrent uw ongediertebestrijdingsprogramma blijft beschikbaar in E-log.

Voor alle behandelingen die na 1 juli plaatsvinden kunt u terecht in myRentokil. U kunt inloggen in myRentokil door onderaan deze pagina op myRentokil te klikken.

Agrarische sector

Vanaf heden zijn Protekta Plaagdierbestrijding en Protekta Vogelwering overgenomen door Rentokil. De plaagdierbestrijding in de agrarische sector wordt verzorgd door bestrijdingstechnici met veel ervaring in deze sector.

Rentokil en Protekta gaan samen

Rentokil neemt Protekta over en versterkt haar positie op de markt van ongediertepreventie en ongediertebestrijding

Nieuwegein, 15 mei 2014 – Rentokil Pest Control verwelkomt Protekta in haar gelederen. Protekta is een toonaangevend bedrijf in de ongediertepreventie, ongediertebestrijding en vogelwering. Vanuit de vestiging in Gemert heeft Potekta zowel in de zuidelijke provincies als mede nationaal, een sterke positie opgebouwd.

Protekta heeft een groot aantal klanten op het gebied van vogelwering en ongediertebestrijding, waaronder ondernemingen in de agrarische sector. Hiermee zorgt Rentokil voor een versterking én verbreding van haar activiteiten. De nieuwe combinatie gaat volgens Jacob Catsburg, Directeur Rentokil een mooie toekomst tegemoet: “Onze bedrijven zijn sterk verwant aan elkaar. Niet alleen in activiteiten maar ook in visie. Zowel bij Rentokil Pest Control als bij Protekta werken we met uiterste zorg en discretie voor onze klanten. Vakkundige adviezen, optimaal resultaat en werkelijk oog voor de behoefte van onze klanten, is hetgeen waar wij voor staan. We doen dat met een minimale belasting voor het milieu en maximale aandacht voor dierenwelzijn.

Met het samengaan worden ervaring, service en expertise aan elkaar gekoppeld van twee bedrijven die – hoewel verschillend in grootte – sterk op elkaar lijken wat betreft hun drang tot innovatie, vooruitstrevendheid en service. Sjaak Bisseling, Directeur/Eigenaar Protekta: “We zijn een beetje elkaars verlengstuk. Beide bedrijven hebben altijd sterk de focus op kwaliteit gelegd. We werken met de nieuwste producten, volgens de laatste standaarden en staan 24/7 met innovatieve producten en oplossingen klaar voor onze klanten. We zijn oprecht bij hen én bij ons vak betrokken. Onze klanten kunnen dus blijven rekenen op onze vertrouwde service. Door het samengaan van Rentokil en Protekta kunnen we ons hiermee nog meer onderscheiden van onze concurrenten.”

De naam Rentokil wordt geleidelijk doorgevoerd in alle communicatiemiddelen. Gaandeweg het jaar is alle dienstverlening samengebracht onder de naam Rentokil. Protekta Aqua Tech B.V. te Gemert continueert zijn werkzaamheden met houtherstel, vochtwering en de handelsmaatschappij Beta International B.V.

Vestigingen


Contact


Neem contact op met uw lokale vestiging

Bedrijven: 0800 022 6600
Agrariër: 0800 4242 444
Houtworm: 0800 397 3787
Particulieren: 0800 237 8745

Of vul uw gegevens in en we bellen u terug

myRentokil login