rentokil-nuestra-historia

Over Rentokil

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Onze organisatie

Rentokil Pest Control is een van 's werelds grootste dienstverlener voor bedrijven. Het bedrijf werd bijna 80 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot de oudste, bekendste en meest vertrouwde dienstverlener op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie.

Onze organisatie

Rentokil Pest Control werkt met een soepel, efficiënt management en bestaat onder andere uit een nationaal netwerk van meer dan 275 bestrijdingstechnici. Dit betekent dat er altijd een ongediertebestrijder van Rentokil Pest Control in de buurt is wanneer u er één nodig heeft. Daarnaast beschikken we over voldoende middelen om een constante kwaliteitsservice te bieden in alle vestigingen voor nationale klanten.

Onze mensen

De Rentokil bestrijdingstechnici, accountmanagers, supervisors, kwaliteitsmanagers en administratief personeel: het zijn stuk voor stuk professionals met een jarenlange ervaring in de ongediertebestrijding en -preventie. Rentokil onderhoudt nauwe zakelijke relaties met haar klanten en helpt hen om een oplossing te vinden voor de moeilijkheden die zij ondervinden om hun commerciële doelstellingen te bereiken.