Ongediertebestrijding

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

Ongediertebestrijding

Om uw huis, kinderen en huisdieren te beschermen tegen ongedierte en om de reputatie van uw merk te waarborgen, biedt de ongediertebestrijding van Rentokil de hoogte niveaus van risicobeheer, geruststelling en reactiesnelheid.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende methoden van ongediertebestrijding en -preventie om uw huis of bedrijf te beschermen tegen ongedierte. 

Vind uw dichtstbijzijnde vestiging

Vul postcode in

1. Contact

Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat onze lokale vestiging contact met u opneemt.

 • Lokale gecertificeerde servicemedewerkers
 • Binnen 24 uur contact opgenomen (ma-vr)
 • 24/7 bereikbaar

2. Inspectie

We inspecteren, in overleg, uw lastsituatie op locatie en bieden u een passende offerte aan.

 • Afspraak op een voor u geschikt moment
 • Oplossingen afgestemd op uw lastsituatie
 • NVPB en CEPA gecertificeerd

3. Uitvoering

Onze gecertificeerde servicemedewerkers voeren de afgesproken behandeling uit.

 • Bestrijding zo snel mogelijk uitgevoerd
 • Milieubewuste aanpak
 • Kind- en huisdiervriendelijke bestrijding

4. Opvolging

Het aantal behandelingen dat nodig is voor het oplossen van uw last wordt op voorhand bepaald.

 • Gratis aanbevelingen en preventieadvies
 • Na bestrijding volgt preventie
 • Ondersteuning bij audits
Neem vandaag nog contact met ons op

Ongediertebestrijding en -preventie

Rentokil bestrijdt en voorkomt ongedierte effectief en biedt verschillende methoden om duiven en andere vogels te weren:

Ongediertepreventie

De eerste stap in het voorkomen en bestrijden van overlast door ongedierte is het voorkomen dat de dieren uw woning of bedrijfspand kunnen binnendringen. In deze fase wordt onderzocht hoe de dieren binnen kunnen komen. Ratten en muizen kunnen uw woning of bedrijf bijvoorbeeld binnendringen via gaten en kieren in de buitenmuren, door niet goed sluitende deuren of door kabel- en leidingdoorvoeren. Vliegen en andere vliegende insecten komen vaak binnen via openstaande ramen of deuren. Om vliegen te voorkomen is het aan te raden om horren te plaatsen. 

Daarnaast komen ratten, muizen, kakkerlakken en vliegen vaak af op voedsel. Er wordt daarom gekeken of afvalbakken goed sluiten en of voedselresten goed worden opgeborgen en opgeruimd. Door ongedierte besmet voedsel is tevens een risico voor de voedselveiligheid en is erg belangrijk voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie en de horeca.

Ongediertebestrijding

Na het voorkomen dat ongedierte aangetrokken wordt tot uw huis of bedrijf, wordt het reeds aanwezige ongedierte bestreden. In geval van ratten en muizen gebeurt dit bijvoorbeeld door middel van rattenklemmen of muizenklemmen. Vliegen en andere vliegende insecten kunnen bijvoorbeeld worden gevangen met vliegenlampen en insectenlampen.

Rentokil Pest Control heeft voor ieder soort ongedierte een op maat gemaakte oplossing, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Rentokil is actief in heel Nederland en de servicemedewerkers wonen verspreid over het land. Op deze manier is er altijd een ongediertebestrijder bij u in de buurt die uitstekend op de hoogte is van de ongediertesituatie in uw regio.

Vogelwering

In Nederland ervaren mensen veel overlast door vogels zoals duiven, meeuwen, spreeuwen, kauwen en kraaien. Om deze vogels te verjagen van uw huis of bedrijfspand, biedt Rentokil diverse methoden van vogelwering aan, zoals duivenpinnen, een duivennet en spandraad. Daarnaast is het voor de agrarische sector mogelijk om vogels te verjagen met laser.