Neem 24/7 contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Ongediertebestrijding in uw eigen regio

We hebben misschien geen fysiek kantoor in iedere stad, maar we hebben wel gecertificeerde experts in ongediertebestrijding in heel Nederland, waardoor er altijd iemand bij u in de buurt woont. Onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers zijn daardoor gemakkelijk te bereiken wanneer u ze nodig heeft, waardoor wij veel meer lokaal werken dan u misschien denkt. 

Bij Rentokil begrijpen we het ongemak en de schade die wordt veroorzaakt door allerlei soorten ongedierte en hoe belangrijk een snelle reactie op een ongedierteprobleem voor u is. Wij zijn gespecialiseerd is reactieve, proactieve en preventieve oplossingen op gebied van ongediertebestrijding. Met onze snelle lokale respons van gekwalificeerd personeel en toonaangevende behandelingen en innovatieve producten kunnen we uw bedrijf of huis ongediertevrij houden.

Rentokil Pest Control biedt lokale ongediertebestrijding en -preventie in alle steden en dorpen in Nederland. Op deze pagina vindt u per provincie de steden en dorpen waar wij voornamelijk actief zijn, maar ook als u in een andere plaats woont, kunnen we de ongediertebestrijding bij u verzorgen.

Ongedierte in Nederland

In Nederland zijn er verschillende soorten dieren die voor overlast kunnen zorgen. Muizen en ratten zorgen bijvoorbeeld in de grote steden voor veel overlast. In de restaurants en cafés is kans op overlast van kakkerlakken, vliegen en voorraadinsecten, en in hotels zijn bedwantsen een ware plaag. Woningen en bedrijfspanden zijn vaak slachtoffer van de uitwerpselen van duiven en andere vogels.

Rentokil Pest Control heeft voor al het ongedierte een oplossing en dankzij onze lokale aanpak is er altijd een servicemedewerker bij u in de buurt die op de hoogte is van de lokale ongedierteproblemen.

Ongediertebestrijding in:

Ongediertebestrijding Drenthe

De provincie Drenthe staat bekend om de hunebedden, de mooie natuurgebieden en natuurlijk de  TT van Assen. Helaas zorgt ongedierte ook in deze provincie voor overlast, waardoor wij regelmatig in Drenthe ongedierte bestrijden. Wij bestrijden ongedierte bijvoorbeeld in de volgende plaatsen in Drenthe:

Ongediertebestrijding Flevoland

De provincie Flevoland is de jongste provincie van Nederland. In de vele nieuwbouwhuizen in Flevoland en voornamelijk in de Noordoostpolder zijn regelmatig zilvervisjes te vinden. Rentokil Pest Control bestrijdt ongedierte in onder andere de volgende plaatsen in Flevoland:

Ongediertebestrijding Friesland

De provincie Friesland staat bekend om de Elfstedentocht, het fierljeppen en skûtsjesilen. De Friese taal wordt naast het Nederlands erkend als officiële landstaal. Rentokil bestrijdt ongedierte in de volgende plaatsen in de provincie Friesland en op de waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog: 

Ongediertebestrijding Gelderland

De provincie Gelderland is qua oppervlakte de grootste provincie van Nederland. Het is een uitgestrekte provincie, met verschillende landstreken zoals de Achterhoek, regio Arnhem-Nijmegen, de Betuwe en de Veluwe. Door de grootte van de provincie Gelderland is de overlast van ongedierte zeer divers. Rentokil Pest Control bestrijdt ongedierte onder andere in de volgende plaatsen in Gelderland:

Ongediertebestrijding Groningen

In het noorden van Nederland is de provincie Groningen te vinden. Ongeveer een derde van de inwoners woont in de gelijknamige hoofdstad Groningen. Het is één van de kleinere provincies van Nederland, maar kent een grote verscheidenheid aan landschappen. Rentokil Pest Control bestrijdt ongedierte in onder andere de volgende plaatsen in Groningen:

Ongediertebestrijding Limburg

De provincie Limburg ligt in het zuidoosten van Nederland en is de op drie na meest dichtbevolkte provincie van Nederland. Limburg heeft een eigen dialect, het Limburgs, en ieder jaar wordt in deze provincie Vastelaovend gevierd. Rentokil Pest Control bestrijdt ongedierte in onder andere de volgende plaatsen in Limburg:

Ongediertebestrijding Noord-Brabant

Het Brabants worstenbroodje en carnaval zijn typerend voor de gezellige provincie Noord-Brabant. De aangrenzende regio in België is simpelweg Brabant genoemd. In Noord-Brabant bestrijdt Rentokil Pest Control ongedierte in onder andere de volgende plaatsen:

Ongediertebestrijding Noord-Holland

De hoofdstad van Nederland ligt in de dichtbevolkte provincie Noord-Holland. Deze provincie trekt ieder jaar zeer veel toeristen, waardoor er veel horeca te vinden is. Bedwantsen vormen vaak een groot probleem in toeristische gebieden met veel hotels zoals in Amsterdam. Ook ratten en muizen zijn hier vaak te vinden. Rentokil Pest Control bestrijdt ongedierte in onder andere de volgende plaatsen in Noord-Holland:

Ongediertebestrijding Overijssel

Overijssel is een provincie met veel natuur. In Twente zijn veel bossen te vinden, in Salland vind je veel heuvels met weilanden en in De Kop van Overijssel is veel water te vinden. Rentokil Pest Control bestrijdt en weert ongedierte in en rondom onder andere de volgende plaatsen in Overijssel:

Ongediertebestrijding Utrecht

De provincie Utrecht is de kleinste provincie van Nederland. De provincie Utrecht ligt centraal in Nederland en de meeste mensen wonen in de hoofdstad, Utrecht. In Utrecht wonen veel studenten en daar zorgen muizen vaak voor veel overlast. Rentokil Pest Control bestrijdt ongedierte onder andere in de volgende plaatsen in Utrecht:

Ongediertebestrijding Zeeland

De provincie Zeeland is een populaire vakantiebestemming, met kustplaatsen zoals Renesse, Cadzand, Domburg, Oostkappele en Vlissingen. Vaak zorgen meeuwen voor overlast in deze gebieden, maar ander ongedierte is ook actief in andere plaatsen in Zeeland. Rentokil Pest Control bestrijdt ongedierte in onder andere de volgende plaatsen in Zeeland:

Ongediertebestrijding Zuid-Holland

In de provincie Zuid Holland zijn verschillende grote steden te vinden. De Nederlandse regering is in deze provincie gezeteld en één van de grootste haven ter wereld ook. In deze waterrijke provincie vormen ratten een groot probleem, maar ook muizen komen hier vaak voor. Rentokil bestrijdt ongedierte in onder andere de volgende plaatsen in Zuid Holland:

Hoe kunnen we u helpen?

Vind uw dichtstbijzijnde vestiging

Vul postcode in