Reporting

Ongedierte rapportage

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Rapportboek

Ongedierte vormt voor elk bedrijf een risico. Door de registratie van de werkzaamheden van onze bestrijdingtechnicus in een rapportboek, heeft u inzicht in de effectiviteit van de genomen maatregelen. Bovendien wordt u tijdig geadviseerd over te nemen acties. Zo haalt u optimaal rendement uit uw investering.

Het rapportboek kan, afhankelijk van uw keuze, de volgende onderdelen bevatten:

  • Specificatieformulier - Met dit formulier worden afspraken vastgelegd inzake inspecties en/of behandelingen voor genoemd ongedierte.

  • Actierapport - Hierin wordt van elk bezoek verslag gedaan van geconstateerde besmettingen en van genomen en nog te nemen actie(s) door Rentokil Pest Control. Ook wordt hierin aanbevolen welke maatregelen u het best kunt nemen.

  • Plattegrond - Hierop worden voor uw bedrijf alle detectiemiddelen aangegeven per ruimte en soort.

  • Controlestaat - De controlestaat vermeldt iedere afdeling in uw bedrijf en toont exact de detectie middelen per afdeling die onder het contract vallen. Ook de inspectiedata worden hierop genoteerd.

  • Klant communicatie - Op dit formulier kunt u aangeven waarop Rentokil Pest Control actie moet ondernemen bij de eerst volgende inspectie.

  • Samenvatting - De samenvatting geeft u en Rentokil Pest Control een up-to-date overzicht van de bevindingen van de inspecties, de eventueel geconstateerde overlast van ongedierte en de ondernomen actie.