signs-of-rats

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

We hebben meer dan zeventig jaar ervaring met het bestrijden van ratten in uw regio. Speciaal opgeleide bestrijdingstechnici voeren de behandeling uit.

Uitgebreide kennis en ervaring

Ons team in uw regio heeft sinds 1936 ervaring in het bestrijden van ratten. Wij hebben jarenlange kennis en expertise om uw probleem effectief op te lossen.

  • Wij bieden op maat gemaakte oplossingen met behulp van moderne en innovatieve technieken voor het bestrijden van ratten in woningen en bedrijven.
  • Onze kennis en kunde is gebaseerd op tientallen jaren ervaringen in het bestrijden van ratten in uw regio. Ons team van speciaal opgeleide en ervaren rattenbestrijders werken met u samen om uw rattenprobleem op te lossen.

Gemoedsrust

Wij begrijpen dat rattenoverlast stressvol is en dat de zorgen omtrent een rattenplaag groot kunnen zijn. Ratten kunnen een risico vormen voor de gezondheid van u, uw familie en collega's. Rentokil neemt die zorgen voor u weg.

Rentokil zorgt voor:

  • Een vakkundige medewerker die een gedetailleerde inspectie uitvoert.
  • Preventieadvies van de servicemedewerker om toekomstige verdere besmetting te voorkomen.
  • Een advies over de verschillende bestrijdingsmogelijkheden, volledig afgestemd op uw behoeften.
  • Een op maat gemaakte oplossing voor rattenbestrijding, uitgevoerd door gediplomeerde en vakkundige ongediertebestrijders.

Certifcaten en keurmerken

Rentokil is in het bezit van alle vereiste certificaten en keurmerken op gebied van ongediertebestrijding. Deze keurmerken tonen aan dat Rentokil de hoogste kwaliteit van ongediertebestrijding levert.

  • Onze ongediertebestrijders in uw regio zijn onder andere in het bezit van een bewijs van vakbekwaamheid en het VCA diploma.
  • Rentokil is gecertificeerd voor ISO 22000, ISO 9001, IKB PSB Ongediertebestrijding en Ontsmetten, CEPA en IPM Rattenbeheersing. Daarnaast is Rentokil lid van de NVPB, in het bezit van het Keurmerk Plaagdiermanagement en nemen we deel aan het FIRA Platform.

Neem contact op met onze vestiging in uw regio

Onze medewerkers zijn erg tevreden en blij met de genomen maatregelen. En ik ook!

H. Thomas - Facilitair Coördinator PostNL -