Connect beschermt uw bedrijf tegen muizen

Stelt u zich eens voor, een muis die direct sms’t zodra hij uw pand is binnengedrongen. Muizen kunnen bij veel bedrijven onopgemerkt binnendringen door een gat in de muur, of door een deur die op een kier staat. Uw bedrijf tegen inbrekers beschermen is heel normaal, maar voor de inbrekende muis was tot voor kort geen alarm beschikbaar. Connect van Rentokil Pest Control is de oplossing, Connect beveiligt bedrijven tegen binnendringende muizen.

Connect is een innovatieve, nieuwe dienst van Rentokil. Connect biedt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, bewaking en bescherming tegen muizen. Connect maakt hiervoor gebruik van de gifvrije muizenval Radar. De Radar vangt de muis niet alleen, Radar doodt de muis op humane wijze en er wordt direct een melding verstuurd naar het Connect systeem. Met behulp van de nieuwste technologie, waarschuwt Connect onmiddellijk de Rentokil servicemedewerker zodra muizenactiviteit wordt waargenomen. De servicemedewerker verwijdert de muis uit de Radar en zoekt uit hoe de muis het bedrijf kon binnendringen.

Connect stuurt ook de klant direct een melding. PestNetOnline, het online rapportagesysteem van Rentokil, brengt de klant direct op de hoogte van een gevangen muis. PestNetOnline verstuurt niet alleen meldingen van een gevangen muis, de actuele status van alle Connect Radar muizenvallen en alle bevindingen die tijdens de reguliere inspectie worden opgemerkt zijn via PestNetOnline in te zien.

Ieder bedrijf heeft een afdeling waar absoluut geen muizen aangetroffen mogen worden. Met de traditionele manier van ongediertebestrijding is alleen de situatie zoals tijdens het laatste bezoek van de ongediertebestrijder bekend. Er kon niet voorkomen worden dat tijdens een audit controle toch sporen van muizen gesignaleerd werden. Connect is een eerste stap in het voorgoed veranderen van muizenbestrijding. Onverwachte aanwezigheid van muizen, dichtgeklapte muizenvallen met dode muizen en muizenkeutels komen met Connect niet meer voor tijdens auditcontroles.

Nicole van Veldhuizen, Marketing Director van Rentokil Pest Control zegt: “Rentokil investeert veel in innovatie om onze klanten te voorzien van de meest effectieve service. De ontwikkeling van Connect zal de manier waarop Rentokil omgaat met muizen in nultolerantie gebieden compleet veranderen, door middel van een 24/7, 365 dagen monitoring service. Connect is de meest technisch geavanceerde en betrouwbare oplossing in de markt vandaag voor de detectie van muizen. Ongediertebestrijding is vaak goed voor een aanzienlijk deel van de auditscore, Connect is essentieel om de goede score te behouden. Met Connect hebben bedrijven altijd een tot op de minuut nauwkeurig beeld van de situatie.”