Een spin in de morgen brengt kommer en zorgen

Rentokil pest control gaat spinnen weren en bestrijden!

Spinnen staan niet als ongedierte te boek, ze vervullen in de natuur zelfs een belangrijke rol, maar wel worden spinnen en spinnenwebben als onhygiënisch gezien. Panden met spinnenwebben hebben dan ook een uitstraling die niet zal bijdragen aan het imago van de gebruikers en dat resulteert in ongemak en zorgen.

Rentokil Pest Control, marktleider op het gebied van ongediertepreventie- en bestrijding, breidt haar dienstenpakket uit met de wering en zo nodig bestrijding van spinnen.

In het najaar komen spinnen naar binnen en nestelen zich dan met name in warme, donkere en nauwe ruimten, zoals kieren in muren, hoeken en ventilatieopeningen. In schuilplaatsen van spinnen bevinden zich de spinsels met daarin eitjes en jonge spinnen. Met het behandelen van deze schuilplaatsen door de deskundigen van Rentokil, zal de overlast van spinnen in het pand of de woning verleden tijd zijn. Buitenkanten van bedrijfspanden en huizen zullen, nadat ze grondig zijn schoongemaakt, behandeld worden met een speciale substantie, waardoor spinnen zich niet meer op wanden, deuren, ramen of andere oppervlakten kunnen hechten en dus elders hun heil zullen zoeken.

“Veel mensen hebben een diepgewortelde angst voor spinnen, maar spinnen zijn nuttige dieren omdat ze diverse soorten insecten eten, inclusief insecten die een plaag kunnen vormen,” aldus Nicole van Veldhuizen- van Zoelen, Manager Marketing, Development & Organisation van Rentokil Pest Control. “Onze stelregel is dan ook spinnen niet onnodig te bestrijden, maar vooral te weren. Met de thans beschikbare middelen zorgen wij ervoor dat de panden en huizen van onze relaties zowel binnen als buiten een schone en nette uitstraling hebben.”