Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Muizen weren

U wilt geen knaagdieren in uw omgeving? U heeft groot gelijk. Het voorkomen dat muizen uw pand binnendringen is de eerste stap in een efficiënte strategie voor ongediertepreventie en -bestrijding. Wering van muizen kan zowel binnen als buiten toegepast worden om zichtbare en minder zichtbare toegangswegen te blokkeren. Na een grondige inspectie door onze accountmanager, wordt naast een bestrijdingsplan ook een weringsplan opgesteld. Hierin staan onze adviezen met betrekking tot het weren van ongedierte.

We kunnen u bijvoorbeeld adviseren om borstelstrips te plaatsen om deurdoorgangen te beschermen en kieren onder deuren en ramen te dichten. Ook kunnen wij aangeven om alle verborgen toegangswegen te blokkeren door het opvullen van holten, gaatjes, spleten enzovoort.

Uiteraard kunnen wij deze werkzaamheden ook voor u uitvoeren. De materialen die wij gebruiken voor het weren van knaagdieren worden uitgevoerd in roestvrije uitvoeringen, zoals duurzaam nylon, gegalvaniseerd staal of aluminium. Om muizen te weren hebben wij een speciaal product ontwikkeld, Muisstop, waar muizen niet snel doorheen kunnen knagen.

De voordelen van het plaatsen van wering tegen knaagdieren zijn:

  • Beschikbaar in alle maten en vormen zodat er zeker één in uw omgeving past.
  • Bespaart u tijd, geld en moeite door het risico dat knaagdieren binnenkomen te beperken.
  • Beveiligt uw gebouw ook tegen weer en wind waardoor u bespaart op schoonmaak-, verwarmings- en onderhoudskosten.
  • Kan het gebruik van pesticiden in uw gebouw verminderen.

Hoe kunnen we u helpen?

Vind uw dichtstbijzijnde vestiging

Vul postcode in