PestConnect muizenbestrijding 24/7

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

PestConnect

PestConnect van Rentokil is de nieuwe gifvrije (non-tox) standaard in plaagdierpreventie en – bestrijding. Weet u verzekerd van een constante bescherming tegen muizen, doordat uw belangrijke bedrijfsonderdelen continu op afstand worden bewaakt met behulp van geavanceerde technieken. PestConnect is winnaar van de UK IT Industry Awards 2016 voor beste Internet of Things project.

PestConnect is uw ultieme wapen in de strijd tegen muizen

 • Continue bescherming – De technologie van PestConnect combineert Radar & Mouse Monitor Units met een lokaal communicatienetwerk, dat u en onze bestrijdingstechnicus waarschuwt zodra activiteit in de unit wordt waargenomen.
 • Directe reactie – Zodra het systeem een muis signaleert of vangt, komt onze bestrijdingstechnicus binnen een afgesproken tijdspad bij u langs.
 • Real-time rapportage – Met behulp van myRentokil heeft u altijd de meest actuele informatie voor handen.

This video player requires JavaScript.

PestConnect voor uw bedrijf

PestConnect is geschikt voor ondernemingen waar de aanwezigheid van muizen onaanvaardbaar is, zoals in de voedingsmiddelenindustrie, logistiek en farmaceutische industrie. PestConnect bewaakt uw locaties 24/7, 365 dagen per jaar.

PestConnect is de winnaar van de UK IT Industry Award 2016 voor het beste Internet of Things project. 

De belangrijkste voordelen van Connect

 • Continue bescherming - 24/7/365 bewaking tegen het binnendringen van muizen en minimaliseren van de risico’s door directe alarmering.

 • Gifvrije bestrijding - PestConnect bevat geen giftig lokaas, maar maakt gebruik van kooldioxide. Het gas werkt heel erg snel en staat bekend als één van de meest humane manieren om muizen te bestrijden.

 • Onmiddellijke en effectieve behandeling - PestConnect bestrijdt muizen op een humane en hygiënische manier waardoor de kans op besmetting beperkt blijft.

 • Real-time rapportage - Eenvoudige toegang tot de data en directe incidentenregistratie; online, per SMS of via e-mail.

 • Grote betrouwbaarheid - Het systeem controleert zichzelf en waarschuwt bijvoorbeeld bij een zwakke batterij, waardoor u altijd up-to-date en correct werkende materialen heeft.

 • Verbeterde naleving van audits - Gecombineerd met andere plaagdierbeheersingsinformatie uit myRentokil levert PestConnect belangrijke garanties aan externe auditoren.

 • Compleet overzicht - De data wordt direct vanuit de bedrijfsruimte naar myRentokil verzonden. Alle gegevens, inclusief historische data, worden opgeslagen en bewaard.

 • Risicobeheersing op maat - Flexibel systeem waarmee het niveau van alarmering kan worden afgestemd op het geldende risicoprofiel, locatie specifieke voorwaarden of uw eigen wensen.

PestConnect - Hoe het werkt

PestConnect biedt 24/7, 365 dagen bescherming tegen muizen.

Detect

PestConnect biedt continue detectie van muizen door middel van de Radar muizenval. De diervriendelijke muizenval Radar vangt de muis en doodt deze op humane wijze. De Mouse Monitor Unit registreert alleen de aanwezigheid van een muis. Zodra een muis wordt opgemerkt alarmeert de Radar het PestConnect systeem.

Alert

Zodra de muis gesignaleerd is wordt er een bericht via het controlepaneel, binnen 60 seconden naar de server van Rentokil verstuurd. Ook uw lokale bestrijdingstechnicus ontvangt alle details en indien gewenst ontvangt u een melding per mail. Tevens wordt de informatie verwerkt in myRentokil, waarin het volledige verloop van het incident wordt vastgelegd.

Respond

De bestrijdingstechnicus maakt een afspraak op een voor u geschikt tijdstip. Tijdens het bezoek leegt de bestrijdingstechnicus de Radar en stelt hij deze opnieuw in voor detectie. Hij onderzoekt hoe de muis de ruimte heeft kunnen betreden en adviseert over maatregelen waarmee dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Report

Alle acties van het servicebezoek worden vastgelegd in myRentokil. Het systeem is 24/7 beschikbaar en geeft real-time informatie. Alle ingevoerde informatie wordt opgeslagen, zodat u een compleet beeld kunt opbouwen van de activiteiten van het ongedierte.

Rentokil Connect

Gratis ongedierte-inspectie voor uw bedrijf

Neem nu contact met ons op voor een gratis ongedierte-inspectie voor uw bedrijf.  Onze vakbekwame ongedierte-expert zal samen met u het pand bezoeken om een volledig beeld te krijgen van het (potentiële) ongedierteprobleem.  De ongedierte-expert zal alle relevante plekken van het pand inspecteren en zijn of haar bevindingen samen met u bespreken om zo de meest geschikte en meest effectieve ongediertebestrijding en preventiemaatregelen te kunnen aanbevelen. 

Neem nu vrijblijvend per mail contact op met Rentokil of bel 0800 022 6600 voor informatie over ongediertebestrijding- en preventie in uw bedrijf.


Hoe kunnen we u helpen?

Vind uw dichtstbijzijnde vestiging

Vul postcode in

Vestigingen


Zoeken


Ik zoek hulp met...

Contact


Neem contact op met uw lokale vestiging

Bedrijven: 0800 022 6600
Agrariër: 0800 4242 444
Houtworm: 0800 397 3787
Particulieren: 0800 237 8745

Of vul uw gegevens in en we bellen u terug

myRentokil login