Mot op hout

Motten

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Mottenbestrijding voor uw bedrijf

Een motten probleem kan zeer schadelijk zijn voor elk bedrijf of organisatie.

Als uw bedrijf textiel, stoffen, tapijten, wollen kleding of stoffering produceert of hierin handelt, dan kunnen motten uw voorraad beschadigen. Indien uw bedrijf voedingsmiddelen produceert, bereidt of verkoopt kunt u ook te maken krijgen met motten, ze kunnen opgeslagen levensmiddelen besmetten. Motten kunnen ook machines beschadigen, en in een museum of historische pand kunnen motten onbetaalbare en onvervangbare kunst ruïneren. Een onbehandelde mottenplaag kan betekenen dat u niet meer voldoet aan de wetgeving.

Zodra u tekenen van motten ziet, zoals gaten in materialen of larven, moet u direct een professionele ongediertebestrijder bellen, om de motten effectief en efficiënt te bestrijden.

Mottenbestrijding op maat

Onze vakbekwame bestrijdingstechnici hebben uitgebreide kennis over de verschillende soorten motten. Met behulp van hun vakkennis, stellen ze vast om welk soort mot het gaat en geven u advies over een gerichte, effectieve bestrijding, veilig voor uw bedrijf, uw medewerkers en uw klanten.

Voor meer advies of voor een bezoek van een van onze bestrijdingstechnici kunt u ons gratis bellen op 0800 022 6600.

Mottenpreventie

In sommige sectoren is het belangrijk aan te kunnen tonen dat er geen motten in de productieruimte aanwezig zijn. In deze gevallen biedt Rentokil een snelle detectie middels feromoonvallen.