Vliegen op een vliegenraam

Media

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Vliegen video's

Vliegen zijn niet alleen hinderlijk, ze kunnen dragers zijn van verschillende ziektekiemen. Door te landen op voedsel, of hiervan te eten kunnen ze de oorzaak zijn van salmonella en andere soorten voedselvergiftiging.

Om het risico op besmetting van voedsel tot een minimum te beperken is het belangrijk om vliegen zo snel mogelijk te verwijderen uit omgevingen waar voedsel bereid, opgeslagen of geserveerd wordt. De Luminos vliegenvangers van Rentokil met kleefplaat of kleefrolmechanisme zijn een snelle en gemakkelijke oplossing voor het vangen van vliegen.

Voorkom vliegenoverlast

This video player requires JavaScript.

Vliegenlampen met hoogspanningsroosters brengen drie risico’s met zich mee. Ten eerste is uit tests gebleken dat deze lampen de aanwezige vliegen minder snel vangen. Ten tweede doodt de elektrische schok de vlieg niet altijd. Soms lopen er nog kreupele vliegen rond, die niet meer kunnen vliegen, op oppervlakken waar eten wordt bereidt. Ten derde kunnen de rondvliegende insectendeeltjes van door de lamp gedode insecten het voedsel in de ruimte besmetten.

Het voordeel van een insectenlamp met kleefplaat

This video player requires JavaScript.

Vliegenbestrijding

This video player requires JavaScript.