Tapijtkever banner

Materiaalaantasters

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

Materiaalaantasters bestrijden

Veel materiaalaantasters komen binnen via vogels en hun nesten. Zodra de vogels het nest verlaten hebben, komen de materiaalaantasters uw pand binnen, op zoek naar een nieuwe bron van voedsel.

Hygiëne speelt een belangrijke rol in het beheersen van een materiaalaantasterplaag. Een eenvoudige handeling zoals stofzuigen speelt een belangrijke rol bij het verwijderen van vervellingshuidjes en eitjes. Dit doorbreekt de natuurlijke levenscyclus en vermindert de populatie in uw pand of woning. Zuig vooral goed onder meubels en langs plinten.

Ook het regelmatig luchten en wassen van kleding en zorgvuldig opbergen van kleding zal helpen om uw items schadevrij te houden.

  • Stofzuigen - Zorg ervoor dat u ook onder de meubels stofzuigt en de tapijtranden naast de plinten meeneemt. Het is bij overlast van materiaalaantasters ook belangrijk om de inhoud van uw stofzuiger meteen buiten weg te gooien.
  • Het opslaan van kleding en andere stoffen producten - Indien u van plan bent om kleding of producten van dierlijke materialen voor een langere tijd op te slaan, zorg ervoor dat alle items zijn gewassen en schoon zijn. Wikkel items in plastic om ze te beschermen tegen materiaalaantasters.

Bestrijding van materiaalaantasters

Regelmatige inspecties en professionele oplossingen kunnen een besmetting effectief verwijderen. Zonder nadelige gevolgen voor delicate items of waardevolle voorwerpen, zoals in musea of bij antiquairs.

Een professionele service is van cruciaal belang om het ongedierte te identificeren en een oplossing op maat te bieden voor een succesvolle bestrijding.

Materiaalaantasters zijn verschillende soorten insecten, die op verschillende manieren bestreden dienen te worden. De bestrijdingstechnici van Rentokil hebben een uitgebreide opleiding doorlopen en kennen de gewoonten en de levenscyclus van verschillende materiaalaantasters. Tevens kennen zij de meest geschikte bestrijdingsmethode. Naast het uitvoeren van bestrijding geven wij u ook advies over het voorkomen van schade door materiaalaantasters.

  • Partnership - Samenwerking met de klant en kennis delen over het voorkomen van ongedierte.

  • Advies - Praktische adviezen met betrekking tot schoonmaak en hygiëne, om mogelijke schuilplaatsen van materiaalaantasters te verwijderen. Tevens geven we aanbevelingen over wering op deuren, ramen, dak openingen, enz. insectdicht te maken om het risico op binnendringende insecten te verkleinen.

  • Bestrijding - Het gebruik van de juiste bestrijdingsmiddelen die passen bij uw situatie.