elektrische vliegenlampen

Luminos Insectenlampen

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Luminos Insectenlampen

De Rentokil Luminos elektrische insectenlampen maken gebruik van twee technieken: de unieke inkapseling methode met de zelfoprollende, zelfklevende film en het kleefbord. Beide methodes staan garant voor een snelle vangst en een effectieve bestrijding van vliegende insecten.

Deze elektrische vliegenvangers zijn geschikt voor verschillende omgevingen binnenshuis waar vliegen niet welkom zijn. Maar ook voor bedrijfssectoren waar specifieke voorschriften gelden voor een effectieve bestrijding van vliegende insecten.

Luminos 1 Pro - Effectieve vliegenlamp voor een lage prijs

Luminos 1 Pro – Effectieve vliegenlamp voor een lage prijs

De Luminos 1 Pro biedt een kosten efficiënte bestrijding van vliegende insecten. Luminos 1 Pro vangt vliegen met behulp van kleefplaten. Dit vermijdt het probleem van rondvliegende insectendeeltjes, wat kan voorkomen bij het gebruik van traditionele vliegenvangers met hoogspanningsroosters.

Geschikt voor verschillende klanten waaronder: cafés, bakkerijen, slagerijen, levensmiddelenwinkels en cafetaria’s. De Luminos 1 Pro is ook uitermate geschikt voor thuisgebruik.

Luminos 3 - Discrete & effectieve vliegenbestrijding

Luminos 3 - Discrete & effectieve vliegenbestrijding

Ontwikkeld voor plaatsen met een gemiddeld risico. Luminos 3 vangt vliegen met behulp van kleefplaten achter en onderin de vliegenlamp. De cover is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kan hierdoor ook in openbare ruimtes gebruikt worden.

Geschikt voor verschillende klanten waaronder: cafés, supermarkten, horeca, levensmiddelenwinkels en retail.