banner-acerca-de-rentokil

Key Account

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Multi site

Heeft uw bedrijf meerdere locaties? Dan kunnen wij u één aanspreekpunt bieden. Of het nu gaat om een paar grote complexe locaties of vele locaties verspreid over Nederland, Rentokil biedt consistente service en met een uitgebreide kennis over het risico die ongedierteproblemen op uw bedrijf kunnen veroorzaken.

Rentokil biedt een gestandaardiseerde aanpak van plaagdierbeheersing voor klanten die op zoek zijn naar consistente normen. Onze accountmanagers hebben ervaring met het begeleiden van organisatie bij het beheren van hun pest control. Onze accountmanagers hebben veel ervaring met bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, detailhandel voedingsmiddelen, retail, horeca, farmaceutische industrie en gebouwbeheer.

Een overkoepelende raamovereenkomst kan u een aanzienlijke besparing op de kosten voor ongediertebestrijding opleveren. Tot onze aanvullende services behoren trainingen voor uw personeel om 'best practices' te verspreiden en een optimale bescherming tegen ongedierteplagen mogelijk te maken. We kunnen u ook helpen met handleidingen op het gebied van veiligheid en gezondheid en ervoor zorgen dat iedereen in uw organisatie zich bewust is van ongedierteproblematiek.

Nationaal netwerk

Rentokil is uniek in het onderhouden van een nationaal netwerk dat overal in het land vertakkingen heeft. Ons nationale netwerk biedt voordelen voor alle soorten klanten. Het is goed te weten dat waar u ook in het land gevestigd bent, er altijd een van de 275 Rentokil bestrijdingstechnici bij u in de buurt is.