banner-acerca-de-rentokil

Key Account

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Internationale bedrijven

Bij Rentokil Pest Control werken 6.500 mensen in meer dan 50 landen in Europa, Noord-Amerika, Afrika, Azië en de Pacific. Geen ander ongediertebestrijdingsbedrijf beschikt over een gelijkwaardig internationaal bereik en de mogelijkheid om overal ter wereld dezelfde service aan te bieden.

Hoewel de soorten ongedierte en hun activiteit in ieder land en ieder klimaat weer anders zijn, blijven de principes die een hoge standaard van ongediertebestrijding definiëren grotendeels gelijk. Dat stelt ons in staat 'best practices' te ontwikkelen en te delen met al onze bedrijven.

Dankzij ons internationale bereik en onze gemeenschappelijke benadering van ongediertebestrijding kan Rentokil serviceprogramma's ontwikkelen en leveren aan internationale klanten die op zoek zijn naar een algemene hygiënestandaard voor alle landen waarin ze actief zijn.

Hoewel kwaliteits- en auditprogramma's van land tot land verschillen (AIB, ISO, BRC), kunnen we garanderen dat de medewerkers van Rentokil altijd over de vaardigheden en middelen beschikken om zelfs aan de strengste eisen en normen van onze klanten te voldoen.

Als u een gesprek wilt hebben met een van onze key accountmanagers over een consistente service op al uw internationale locaties of als u activiteiten gaat ontplooien in een nieuw land en daarover advies van ons wilt hebben, bel ons dan op 0800 022 6600.