banner-acerca-de-rentokil

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Key Account

Doeltreffende ongediertebeheersing is voor veel bedrijven van vitaal belang. Daarom heeft Rentokil voor iedere sector ongediertebestrijdingsoplossingen op maat ontwikkeld.

We weten dat de verantwoordelijkheid voor ongediertebeheersing op meerdere locaties - nationaal of zelfs internationaal - uitdagingen met zich meebrengt. Onze Key Account afdeling werkt, samen met onze klanten, aan oplossingen die passen bij uw organisatie.

Internationale bedrijven

Bij Rentokil Pest Control werken 6.500 mensen in meer dan 50 landen in Europa, Noord-Amerika, Afrika, Azië en de Pacific. Geen ander ongediertebestrijdingsbedrijf beschikt over een gelijkwaardig internationaal bereik en de mogelijkheid om overal ter wereld dezelfde service aan te bieden.

Hoewel de soorten ongedierte en hun activiteit in ieder land en ieder klimaat weer anders zijn, blijven de principes die een hoge standaard van ongediertebestrijding definiëren grotendeels gelijk. Dat stelt ons in staat 'best practices' te ontwikkelen en te delen met al onze bedrijven.

Dankzij ons internationale bereik en onze gemeenschappelijke benadering van ongediertebestrijding kan Rentokil serviceprogramma's ontwikkelen en leveren aan internationale klanten die op zoek zijn naar een algemene hygiënestandaard voor alle landen waarin ze actief zijn.

Hoewel kwaliteits- en auditprogramma's van land tot land verschillen (AIB, ISO, BRC), kunnen we garanderen dat de medewerkers van Rentokil altijd over de vaardigheden en middelen beschikken om zelfs aan de strengste eisen en normen van onze klanten te voldoen.

Als u een gesprek wilt hebben met een van onze key accountmanagers over een consistente service op al uw internationale locaties of als u activiteiten gaat ontplooien in een nieuw land en daarover advies van ons wilt hebben, bel ons dan op 0800 022 6600.

Één aanspreekpunt

Heeft uw bedrijf meerdere locaties? Dan kunnen wij u één aanspreekpunt bieden. Of het nu gaat om een paar grote complexe locaties of vele locaties verspreid over Nederland, Rentokil biedt consistente service en met een uitgebreide kennis over het risico die ongedierteproblemen op uw bedrijf kunnen veroorzaken.

Rentokil biedt een gestandaardiseerde aanpak van plaagdierbeheersing voor klanten die op zoek zijn naar consistente normen. Onze accountmanagers hebben ervaring met het begeleiden van organisatie bij het beheren van hun pest control. Onze accountmanagers hebben veel ervaring met bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, detailhandel voedingsmiddelen, retail, horeca, farmaceutische industrie en gebouwbeheer.

Een overkoepelende raamovereenkomst kan u een aanzienlijke besparing op de kosten voor ongediertebestrijding opleveren. Tot onze aanvullende services behoren trainingen voor uw personeel om 'best practices' te verspreiden en een optimale bescherming tegen ongedierteplagen mogelijk te maken. We kunnen u ook helpen met handleidingen op het gebied van veiligheid en gezondheid en ervoor zorgen dat iedereen in uw organisatie zich bewust is van ongedierteproblematiek.

National netwerk

Rentokil is uniek in het onderhouden van een nationaal netwerk dat overal in het land vertakkingen heeft. Ons nationale netwerk biedt voordelen voor alle soorten klanten. Het is goed te weten dat waar u ook in het land gevestigd bent, er altijd een van de 275 Rentokil bestrijdingstechnici bij u in de buurt is.

Tenders

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van een zakelijke kans met Rentokil, vul dan het contactformulier in en ons business development team neemt contact met u op, of neem contact met ons op via 0800 022 6600.

Vestigingen


Contact


Neem contact op met uw lokale vestiging

Bedrijven: 0800 022 6600
Agrariër: 0800 4242 444
Houtworm: 0800 397 3787
Particulieren: 0800 237 8745

Of vul uw gegevens in en we bellen u terug

myRentokil login