Industrie

Industrie en fabricage

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Industrie en productie

In deze uiterst competitieve sector mogen hygiënestandaards nooit in opspraak komen. U moet de bedrijven waaraan u levert - en hun klanten - altijd kunnen aantonen dat de productieprocessen in uw bedrijf onberispelijk zijn. Hiervoor kunt u beroep doen op Rentokil. Wij onderhouden een goede relatie met de meeste van de grootste producenten in dit land, voor het beschermen van hun productieprocessen tegen ieder plaagdierprobleem. De verschillende productiefasen, in zowel de food- als non-foodsector, vragen om verschillende niveaus van plaagdierbestrijding en -preventie.

Wilt u weten wat Rentokil voor u kan betekenen? Bel ons via 0800 022 6600 of vul het contactformulier in en wij nemen contact op met u.

Plaagdierbestrijding door Rentokil

Wij bieden plaagdierbestrijding van het hoogste niveau voor de gehele productieketen, van goederenontvangst tot productlevering. Vertrouw op ons, veel bedrijven gingen u al voor.

Onze gespecialiseerde bestrijdingstechnici en kwaliteitsinspecteurs werken met u samen voor een effectieve bescherming tijdens elke fase. Ze kunnen ook helpen met adviezen over manieren van werken die kunnen voorkomen dat plaagdieren ooit problemen zullen veroorzaken. En omdat we in heel het land actief zijn, kunnen we overal hetzelfde consistente niveau van plaagdierbestrijding bieden, waar uw fabriek, productielocatie of magazijn zich ook bevindt.

De productie industrie was blij met de komst van Rentokils proactieve preventie en plaagdierbestrijdingservices, die aan de vele behoeften van de verschillende soorten industrie voldoen. Onze proactieve aanpak van pestmanagement brengt de plaagdierpreventie en plaagdierbestrijding in fabrieken op een hoger niveau met behulp van online en realtime alarmmeldingen en een volledig audittraject van alle incidenten - en de reacties daarop van uw beschermingssysteem.

Verpakkingsproducenten

Als u verpakkingen produceert, dan weet u dat uw klanten onberispelijke kwaliteit verwachten, zeker als het gaat om fabrikanten van levensmiddelen. U wordt tevens regelmatig geïnspecteerd door externe organen en auditingbedrijven en u dient zich te houden aan de geldende regelgeving en kwaliteitsstandaards.

Verpakkingsmateriaal dat door muizen, vliegen of ander ongedierte is aangetast, brengt niet alleen de relatie met uw klanten in gevaar, maar kan, in extreme gevallen, ook het bestaan van uw bedrijf bedreigen. Rentokil is op de hoogte van uw vereisten en heeft perfecte oplossingen voor vele vormen van ongedierte in vrijwel ieder soort gebouw.