Servicemedewerker houtbehandeling

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 397 3787  of mail ons

Houtaantasters

De aanwezigheid van houtrot veroorzakende schimmels of van insecten die hout als voedselbron of als verblijfplaats gebruiken, kunnen ernstige schade toebrengen aan de constructie van uw woning of bedrijfspand. Vooral monumentale panden zoals, musea, kerken en grachtenpanden, maar ook oude en nieuwe woningen en bedrijfspanden kunnen te kampen krijgen met deze problemen. Rentokil helpt u de risico's die samengaan met plagen als deze, te verminderen.

Werkomschrijving en garantie

Indien u een behandeling tegen houtworm, huiszwam of vocht door Rentokil uit laat voeren vindt u in onderstaande documenten een korte werkomschrijving en de garantiecertificaten voor de verschillende behandelingen.

Bestel de “Wondere wereld van de houtparasiet”

Rentokil Pest Control heeft naast de informatie op deze website ook een handleiding geschreven over houtaantastende organismen: "De wondere wereld van de houtparasiet". Het doel van deze is handleiding is om praktische informatie te verschaffen om houtschade terug te dringen en aan te pakken waar nodig. Indien u een exemplaar van deze handleiding wilt ontvangen, vult u dan het contactformulier in. Geef duidelijk in het veld opmerking aan dat u geïnteresseerd bent in de handleiding "Wondere wereld van de houtparasiet" en vul daar tevens uw adres in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een exemplaar toesturen.

Vestigingen


Contact


Neem contact op met uw lokale vestiging

Bedrijven: 0800 022 6600
Agrariër: 0800 4242 444
Houtworm: 0800 397 3787
Particulieren: 0800 237 8745

Of vul uw gegevens in en we bellen u terug

myRentokil login