Pest control for hospitality

Neem contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

Ongediertebestrijding voor de hospitality-sector

Rentokil heeft meer dan 85 jaar ervaring in ongediertebestrijding voor de hospitalitysector. Onze Integrated Pest Management (IPM) methode helpt hotels en restaurants te voldoen aan wetten, regels en audits omtrent voedselveiligheid. Rentokil helpt negatieve gevolgen van hygiëne-overtredingen, juridische geschillen, ontevreden klanten en schade aan uw reputatie en merk te voorkomen.

Onze expertise biedt vooraanstaande oplossingen voor iedere bedrijfsruimte om overlast van ongedierte te voorkomen en om eventueel binnengedrongen plaagdieren, waaronder bedwantsen, kakkerlakken, ratten, muizen, vliegen en voorraadinsecten.

This video player requires JavaScript.

Kennis & innovatie

Hulpmiddelen voor uw bedrijf

Ons Research & Development team in het Global Technical Centre heeft verschillende innovatieve technologieën ontwikkeld om u te voorzien van de meest efficiënte oplossingen voor ongediertebestrijding en -preventie. 

Voorbeelden hiervan zijn PestConnect, de elektronische en gifvrije muizenval die uw bedrijfsruimte 24/7, 365 dagen per jaar bewaakt tegen muizen, en Lumnia, de innovatieve vliegenlamp met ledtechnologie dat tot 61% minder energie verbruikt dan concurrerende vliegenlampen.

Het digitale rapportagesysteem myRentokil biedt activiteits- en inspectierapporten, aanbevelingen van onze ongedierte-experts, analysefunctionaliteiten en verschillende verslagen en rapporten voor verbeterde auditondersteuning.

Hoe kunnen we u helpen?

Vind uw dichtstbijzijnde vestiging

Vul postcode in

Vestigingen


Zoeken


Ik zoek hulp met...

Contact


Neem contact op met uw lokale vestiging

Bel ons: 0800 237 8745

Of vul uw gegevens in en we bellen u terug

myRentokil login