Ongediertebestrijding in de voeding retail

Detailhandel Voeding

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Detailhandel voeding

Ongedierte is nooit welkom in de voedingsmiddelen detailhandel. Ongedierte kan net zo verzot raken op uw voedsel als uw klanten – alleen jagen ze uw klanten door hun aanwezigheid gegarandeerd weg. Geen enkele winkelier wil dat zijn producten (en dus ook zijn winsten) en de relatie die hij met zijn klanten heeft opgebouwd gevaar loopt door de aanwezigheid van ongedierte.

Heeft u een ongedierteprobleem? Bel ons via 0800 022 6600 of vul het contactformulier in en wij nemen contact op met u.

Ongediertebestrijding door Rentokil

Rentokil is al jaren actief in de voedingsmiddelen detailhandel om het ongedierte te weren. Dankzij onze 5 vestigingen is er altijd één van onze 275 bestrijdingstechnici in uw buurt, op het moment dat u hem nodig heeft. Rentokil opereert over heel Nederland en beschikt dus over de juiste middelen en de juiste organisatie om op lokaal niveau een zo efficiënt mogelijke ongediertebestrijding en -preventie te bieden. Niet alleen zal uw bestrijdingstechnicus telkens weer op het juiste moment paraat staan, hij heeft ook onbeperkte toegang tot al onze producten en diensten. Zo wordt uw probleem onmiddellijk opgelost en voorkomt hij dat het opnieuw de kop opsteekt.

Speciaal voor u: Het 5-in-1 pakket

Het 5-in-1 pakket biedt u bescherming tegen muizen, vliegen en kakkerlakken, kruipende insecten en zwarte mieren binnen. Nieuwsgierig naar wat het unieke 5-in-1 pakket voor uw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in of bel met onze accountmanager op 0800 022 6600.

Ketens

Heel wat voedingsmiddelen winkels met nationaal verspreide verkooppunten sluiten een overeenkomst met Rentokil Pest Control. Binnen deze overeenkomst is er één aanspreekpunt en krijgt iedere winkel dezelfde ongediertebestrijding en ongediertepreventie. De bestrijding wordt uitgevoerd door een lokale ongediertebestrijder. Onze bestrijdingstechnici voeren tijdens hun servicebezoek ook een inspectie uit om er zeker van te zijn dat uw pand gezond, hygiënisch en vrij van ongedierte blijft. Is dat niet wat u en uw klanten verlangen?