Bedwantsen bestrijden met hitte

Bedwantsen

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Entotherm hittebehandeling

De Entotherm hittebehandeling is een insecticidenvrije bestrijdingsmethode die bedwantsen doodt door een gerichte toepassing van warmte. Het is een snelle en effectieve behandeling die de hele plaag bereikt, zonder schade aan te richten aan uw inrichting en gebouw.

Hoe werkt Entotherm hittebehandeling?

Entotherm is een mobiel systeem wat droge, verplaatsbare hitte overbrengt op een afgesloten ruimte – groot of klein. De hete lucht warmt de kamer en de inhoud op tot een nauw gevolgde temperatuur, hoog genoeg om alle levensstadia van de bedwantsen te doden, maar geen schade aan te richten aan het meubilair en de inrichting van de ruimte. De warmte doodt de bedwantsen door de balans van de eiwitten in hun lichaam en de wasachtige lagen aan de buitenkant van het insect te verstoren, waardoor uitdroging optreedt.

Om de veiligheid en doeltreffendheid van de behandeling te verzekeren, worden op meerdere plaatsen in de ruimte warmtesondes geplaatst. Deze warmtesondes volgen en registreren het opwarmingsproces op afstand.

This video player requires JavaScript.

De voordelen van Entotherm hittebehandeling

  • Doodt de gehele levenscyclus - volwassen bedwants, nymf en eitjes.

  • Minimaal gebruik van insecticiden - maakt het mogelijk behandelde ruimtes direct weer te gebruiken, zonder de aanwezigheid van resten van pesticiden.

  • Geen vervangingskosten - van voorwerpen die niet chemisch kunnen worden behandeld zoals matrassen en meubilair.

  • Dienstverlening van hoge kwaliteit - gespecialiseerde experts stemmen de behandeling af op uw specifieke situatie voor het beste resultaat.

  • Minimale verstoring van de bedrijfsactiviteiten - één enkele, snelle, efficiënte behandeling lost uw ongedierteproblemen op.

  • Beschermt uw bedrijfsreputatie - bedwantsplagen worden snel en effectief opgelost.

  • Meerdere behandelingen tegelijk - de mogelijkheid om gelijktijdig meerdere ruimtes te behandelen, wat tijd bespaart.

Entotherm hittebehandeling voor u

Entotherm is geschikt voor verscheidene klanten van wie de onderneming een risico loopt op insectenplagen. Ondernemingen die baat kunnen hebben bij deze behandeling zijn onder andere:

Voor meer informatie over de hittebehandeling het herkennen van bedwantsen, of om een afspraak te maken voor een gratis inspectie kunt u bellen met ons gratis nummer.