Europees technisch centrum

Audit ondersteuning

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Audit ondersteuning

Plaagdierbestrijding en plaagdierpreventie is altijd onderdeel van een audit. U kunt ons voor of tijdens een audit altijd benaderen voor advies en ondersteuning. Dit kan een vraag zijn over waar bepaalde informatie in myRentokil te vinden is, tot een van onze medewerkers die een dagdeel of dag bij u op kantoor is om vragen te beantwoorden. Wij kunnen bedrijven daarnaast helpen om de plaagdierpreventie en plaagdierbestrijding verder te professionaliseren.

Telefonische ondersteuning

myRentokil bevat alle informatie betreffende uw plaagdierpreventie en plaagdierbestrijding voor een audit. Doordat myRentokil zo uitgebreid is, kan het soms lastig zijn deze informatie te vinden, of het juiste rapport uit te draaien. Wij kunnen u daar telefonisch mee helpen. Wij hebben myRentokil specialisten in dienst die dagelijks vragen van klanten beantwoorden over myRentokil. Indien u altijd het maximale uit myRentokil wilt halen, kunnen wij ook een myRentokil training voor u verzorgen. Afhankelijk van uw vragen verzorgen wij deze training via een webconsult of op de werkplek. Zowel via het webconsult of bij de training op de werkplek, kunnen meerdere medewerkers de training tegelijk volgen.

Ondersteuning op de werkplek

Wilt u uw plaagdierbestrijding en plaagdierpreventie verder professionaliseren, zodat u hierop beter scoort tijdens een audit? Ook hier kunnen wij u ondersteuning in bieden. Deze ondersteuning gaat van het doorlopen van uw gehele bestrijding en preventieplan, tot het u adviseren in het opstellen van een drempelplan.

Wilt u meer informatie over de audit ondersteuning die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op via 0800 022 6600 of vul het contactformulier in en wij nemen contact op met u.