Ongediertebestrijding in de farmaceutische industrie

Apotheken

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

Apotheken

Betrouwbaarheid is essentieel als het gaat om farmaceutische producten. Deze tak van industrie is erg kwetsbaar als het gaat om plaagdieren en moet daarom aan zeer hoge wettelijke eisen voldoen. Preventie van ongedierte is van groot belang om de kwaliteit te kunnen garanderen die u nastreeft en om te zorgen dat u niet onaangenaam verrast wordt door plaagdieren.

Wettelijke eisen audits

Rentokil biedt u de hoogste vorm van zekerheid, zodat uw producten niet worden blootgesteld aan het risico of de gevolgen van een besmetting door plaagdieren. U zorgt hiermee voor de naleving van alle wettelijke eisen die auditerende instanties opleggen. Onze diepgaande kennis van de relevante wet- en regelgeving, alsmede de aanvullende documentatie-eisen, geeft u gemoedsrust.
Rentokil beschikt over speciaal opgeleide medewerkers die de onafhankelijke QA-inspecties en pre-audit inspecties uit kunnen voeren. In combinatie met de regelmatige servicebezoeken zorgt dit voor een goede controle op ongedierte en een sluitende inventarisatie van het plaagdierrisico.

Hoe kunnen we u helpen?

Vind uw dichtstbijzijnde vestiging

Vul postcode in