Rentokil wint UK IT Industry Award 2016

Rentokil Initial heeft de 2016 UK BCS IT Industry Award gewonnen voor het beste Internet of Things project. Daarmee heeft zij zes andere, sterke finalisten achter zich gelaten in deze categorie. De UK IT Industry Awards zijn een van de langst bestaande en meest prestigieuze awards in hun soort.  De focus ligt op de bijdrage van individuele personen, projecten, organisaties en technologieën die voorop hebben gelopen in het gebruik, de ontwikkeling en inzet van IoT in de afgelopen 12 maanden.

In samenwerking met Rentokil Initial heeft PA Consulting Group een Internet of Things platform ontwikkeld in de Google-cloud voor de Pest Control divisie; PestConnect. Het platform verzamelt continu real-time data en zendt berichten als een val geledigd moet worden of onderhoud nodig heeft.

Dat betekent dat Rentokil Pest Control de locatie van de klant 24 uur per dag in de gaten kan houden en zowel Rentokil als de klant direct zicht heeft op een mogelijke besmetting vóórdat deze uit de hand loopt en invloed heeft op de bedrijfsomgeving van de klant. Zowel data over de werkende processen als data over de klant wordt verzameld om zo te zorgen voor een betere service voor de klant.

Brad Kilshaw, Google's EMEA Head of Partnerships zei: "We zijn ontzettend blij met de fantastische erkenning voor dit marktveranderende project van onze Strategische Partner, PA Consulting en ook onder de indruk van de innovatie die geleverd is zowel door PA Consulting als Rentokil Initial."


Hoe kunnen we u helpen?

Media

Bekijk ons laatste nieuws, download onze brochures, posters en leaflets voor alle plaagdierinformatie of bekijk onze video’s over Rentokil

Vestigingen


Zoeken


Ik zoek hulp met...

Contact


Neem contact op met uw lokale vestiging

Bel ons: 0800 237 8745

Of vul uw gegevens in en we bellen u terug

myRentokil login