Silverfish

Zilvervisjes

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes zijn kronkelende insecten die natte en vochtige omstandigheden nodig hebben. Hierdoor gedijen ze goed in keukens, wasruimtes, badkamers en andere donkere, afgelegen gebieden. Het verbeteren van de ventilatie en het gebruik van ontvochtigers kan helpen zilvervisjes te voorkomen.

Zilvervisjes voeden zich met:

  • zetmeel
  • cellulose
  • suiker

Ze kunnen zowel in woningen als bij bedrijven worden aangetroffen in boeken, behang, schilderijen, stoffen, tapijten, koffie, suiker, pasta en andere voedingsmiddelen.

Voorkom zilvervisjes door stof en vuil tot een minimum te beperken, stofzuig regelmatig, ook in weinig bezochte ruimtes en sla voedsel op in bakken met goed afgesloten deksels.

Doe-het-zelf producten, zoals sprays kunnen helpen bij het bestrijden van kleine aantallen zilvervisjes, maar grote of terugkerende besmettingen dien professioneel bestreden te worden.

Rentokil biedt een service op afroep om zilvervisjes te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid.

Voor meer advies over het bestrijden van zilvervisjes of voor een bezoek van een van onze bestrijdingstechnici kunt u ons gratis bellen, of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0