Zilvervisjes op hout

Zilvervisjes

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Zilvervisjes

Zilvervisjes, ook wel suikergast genoemd, zijn een veelvoorkomend probleem in huizen en bij bedrijven. Zilvervisjes overleven in de meeste omgevingen, maar worden vaak aangetroffen in koele omgevingen met een hoge luchtvochtigheid, zoals keukens, badkamers, kelders en zolders. Ze komen niet alleen in oude panden voor, ook in nieuwbouw is regelmatig overlast van zilvervisjes, omdat de betonnen muren en het hout nog vochtig zijn.

Zilvervisjes worden regelmatig aangezien voor de andere franjestaarten: ovenvisjes of papiervisjes. Ovenvisjes komen voor op goed verwarmde plaatsen, zoals keukens en bakkerijen. Papiervisjes komen algemeen voor in verwarmde gebouwen. Ze zijn vaak te vinden in bijvoorbeeld archieven of verhuisdozen. Meubels die tijdelijk bij een verhuisbedrijf in opslag hebben gestaan zijn vaak besmet.

Wilt u meer informatie over zilvervisjes, papiervisjes of ovenvisjes? Neem contact op met de experts! Bel ons gratis of stuur ons een e-mail.

Hoe kunnen we u helpen?

Vind uw dichtstbijzijnde vestiging

Vul postcode in

Bedrijven

0800 022 6600

Particulieren

0800 237 8745

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0