Vlo op amberkleurige achtergrond

Vlooien

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Vlooien

Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem in huizen, vooral als u katten of honden als huisdier heeft. Ze worden ook vaak aangetroffen na verhuizingen, in huizen waar voorheen huisdieren werden gehouden.

Niet alleen honden en katten kunnen last hebben van vlooien, ook andere harige, dieren zoals konijnen, ratten, muizen en vee zoals varkens kunnen vlooien hebben.

Vlooien zijn parasieten, waardoor de grootste bezorgdheid over de aanwezigheid van vlooien in uw huis of bedrijf afkomstig is van hun beten. Hoewel de beten niet pijnlijk zijn, kunnen zij leiden tot jeuk en huiduitslag. Uw huisdier kan een allergie voor vlooien speeksel ontwikkelen.

Heeft u last van vlooien en wilt u deze professioneel laten bestrijden? Bel dan nu met Rentokil of vul het contactformulier in.

Vlooienbestrijding door Rentokil

Vlooien hebben geen vleugels, maar ze hebben ongelooflijk krachtige benen. Deze benen stellen hen in staat lange afstanden te springen en zich gemakkelijk tussen u en uw huisdier te bewegen, en daarbij jeukende beten achter te laten.

Succesvolle vlooienbestrijding vraagt om een behandeling van zowel uw woning als uw huisdier(en), als u ze heeft.

Bij Rentokil, bieden wij een veilige, effectieve behandeling voor uw huis of bedrijf om het vlooienprobleem op te lossen. Onze deskundige, lokale bestrijdingstechnici begrijpen de gewoontes van de vlo en zorgen gerichte behandelingen, veilig voor u, uw gezin en uw huisdieren.

Hoe kunnen we u helpen?

Vind uw dichtstbijzijnde vestiging

Vul postcode in

Bedrijven

0800 022 6600

Particulieren

0800 237 8745