Vlieg op blad

Vliegen

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Vliegen in huis

Rond zoemende vliegen in huis kunnen lastig zijn, vooral als het er veel zijn. Bovendien vormen bepaalde soorten een risico voor de gezondheid. Vooral kamervliegen verspreiden tal van ziekten, zoals salmonella, dysenterie, tuberculose, cholera en parasitische wormen.

Een vlieg legt tijdens haar leven (ongeveer 30 dagen), tussen de 400-600 eitjes. Een klein probleem snel kan dus veranderen in een grote besmetting, als u geen maatregelen neemt.

Er zijn duizenden soorten vliegen. De meest voorkomende problemen met vliegen in huis worden echter veroorzaakt door kamervliegen, de blauwe vleesvlieg en klustervliegen.

Hoe bestrijdt u vliegen

Zodra u merkt een probleem met vliegen in huis te hebben, kunt u onderstaande stappen nemen om snel van het probleem af te komen:

  • U kunt een aantal praktische maatregelen nemen om vliegen buiten te houden. Dit kan zo simpel zijn als het houden van een grondige schoonmaak en de prullenbak vaker legen. Maar ook het plaatsen van raamhorren kan een vliegenplaag voorkomen.

  • Ook zijn er tal van doe-het-zelfproducten te koop om vliegen te doden. Lees voor het gebruik altijd de instructies.

  • Bij een blijvend vliegenprobleem kan het nodig zijn professionele ongediertebestrijding in te schakelen om het probleem voorgoed te laten verdwijnen.

This video player requires JavaScript.

Professionele vliegenbestrijding

Hoewel doe-het-zelfproducten een goede oplossing zijn voor kleine problemen met vliegen, is voor een grotere plaag of voor meerdere plagen waarschijnlijk professionele ongediertebestrijding nodig.

Rentokil medewerkers kennen de gewoonten van elke soort en beschikken over een breed assortiment krachtige insecticiden om vliegen aan te pakken. Daarnaast bieden wij een service op afroep om vliegen en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Voor meer advies of voor een bezoek van een Rentokil specialist kunt u ons bellen op ons gratis nummer voor particulieren 0800-BESTRIJDING (0800-2378745).