Luminos 3

Vliegen

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Luminos 3 insectenlamp

De elektrische vliegenlamp Luminos 3 is ontwikkeld om de bestrijding van vliegende insecten te verbeteren met het gebruik van de inkapselingtechniek. Om meer vliegen te kunnen bestrijden in ruimten met een hoger risico, kan deze elektrische vliegenvanger optioneel uitgerust worden met een extra kleefbord achter in het toestel.

Voordelen voor uw bedrijf

  • Vermindert het risico op besmetting door gevangen insecten - het automatische oprolsysteem van de zelfklevende film kan ingesteld worden op verschillende intervallen.
  • Gifvrije vliegenbestrijding.
  • Betere bescherming tegen de risico’s die een infestatie van vliegende insecten kan veroorzaken.
  • Snel onderhoud door onze servicemedewerkers zodat uw activiteiten zo min mogelijk onderbroken worden.
  • Beantwoordt aan alle normen betreffende de Veiligheid, Gezondheid en Hygiëne.

Geschikt voor uw bedrijf

De elektrische insectenvanger Luminos 3 is geschikt voor een diversiteit aan klanten en sectoren, waaronder:

Voor meer informatie over vliegenbestrijding met behulp van een elektrische insectenlamp, kunt u hier de Luminos 3 leaflet downloaden (PDF), of download hier de uitgebreide Luminos brochure (PDF).

Bestel gemakkelijk online

Bestel de Luminos 3 Basic insectenlamp en de bijbehorende splintervrije UV-A tl's en kleefplaten gemakkelijk online in onze Luminos webshop.

Technische specificaties

Om de effectiviteit van de Rentokil elektrische insectenlampen te vergelijken, zijn een aantal tests uitgevoerd waarin alle modellen van de Luminos reeks werden opgenomen. De Luminos 3 is effectiever dan de Luminos 1.

Voor plaatsen met een nultolerantie voor vliegen is de elektrische vliegenvanger Luminos 4 het apparaat voor de bestrijding van vliegende insecten.

Onderstaande grafiek geeft de tijd weer waarin een Luminos insectenlamp 50% van de vliegen vangt die in een ruimte rondvliegen (half-waarde-tijd). Dit resultaat wordt dan gehanteerd als een maatstaf voor de globale effectiviteit.

De elektrische insectenlamp Luminos 3 voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen betreffende de elektriciteit en de UV straling (CE-conform).