Luminos 1

Vliegen

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Luminos 1 vliegenlamp

De elektrische vliegenlamp Luminos 1 is een uiterst effectief apparaat - voorzien van een kleefbord en speciaal ontwikkeld voor plaatsen met een relatief laag risico. Deze vliegenvanger is geschikt voor gebruik in de detailhandel en kan zowel aan de muur bevestigd worden als neergezet worden op een vlak oppervlak met behulp van een staander.

Voordelen voor uw bedrijf of woning

  • Bestrijdt vliegende insecten.
  • Gifvrije bestrijding van vliegen.
  • Discreet, onopvallend design voor gebruik in openbare ruimtes.
  • Onderhoudsvrij gedurende een periode tot 6 weken.
  • Kan aan de muur bevestigd worden of op een vlak oppervlak geplaatst worden met behulp van een verwijderbare staander (apart te bestellen als accessoire).
  • Beantwoordt aan alle normen betreffende de Veiligheid, Gezondheid en Hygiëne.
  • Wordt gebruiksklaar geleverd met 36W lamp en 2 kleefborden.

Geschikt voor uw bedrijf

De elektrische vliegenlamp Luminos 1 is geschikt voor een hele reeks klanten en sectoren, waaronder:

Voor meer informatie over vliegenbestrijding met behulp van een elektrische vliegenlamp, kunt u hier de Luminos 1 leaflet (PDF) downloaden.

Bestel gemakkelijk online

Bestel de Luminos 1 vliegenlamp en de bijbehorende splintervrije UV-A tl's en kleefplaten gemakkelijk online in onze Luminos webshop.

Technische specificaties

Om de effectiviteit van de Rentokil elektrische vliegenvangers te vergelijken, zijn een aantal tests uitgevoerd waarin alle modellen van de Luminos reeks werden opgenomen. De Luminos 1 werd zeer gunstig geëvalueerd voor plaatsen met een relatief laag risico.

Voor plaatsen met een absolute nultolerantie voor vliegen, bevelen we de Luminos 4 insectenlamp aan.

Onderstaande grafiek geeft de tijd weer waarin een Luminos vliegenlamp 50% van de vliegen vangt die in een ruimte rondvliegen (half-waarde-tijd). Dit resultaat wordt dan gehanteerd als een maatstaf voor de globale effectiviteit.

De elektrische vliegenvanger Luminos 1 beantwoordt aan alle Europese veiligheidsnormen betreffende de elektriciteit en de UV straling (CE-conform).