Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Luminos vliegenlampen

De Rentokil Luminos elektrische insectenlampen maken gebruik van twee technieken: de unieke inkapseling methode met zelfoprollende, zelfklevende film of het kleefbord. Beide methodes staan garant voor een snelle vangst en een effectieve bestrijding van vliegende insecten. De insectenlampen zijn geschikt voor verschillende omgevingen binnenshuis, waar vliegen niet welkom zijn. Maar ook voor bedrijfssectoren waar specifieke voorschriften gelden voor een effectieve bestrijding van vliegende insecten.

Effectief en hygiënisch

In tegenstelling tot de traditionele vliegenlampen met hoogspanningsrooster zijn de Luminos elektrische insectenlampen voor binnen hygiënisch en minimaliseren zij de verspreiding van bacteriën. Alle Luminos vliegenlampen werken met een kleefplaat, dus geen vanglade, geen viezigheid, geen vliegenoverlast. De effectiviteit en het design van elk van deze insectenvangers zorgen ervoor dat klanten voldoen aan alle normen betreffende de veiligheid, gezondheid en hygiëne.

Effectieve vliegenbestrijding

Om er zeker van te zijn dat ieder type Luminos insectenlamp een optimale prestatie biedt, heeft Rentokil een aantal tests uitgevoerd. Hierbij werd de wetenschappelijke techniek van de ‘half-waarde-tijd’ gehanteerd. Deze benadering meet de tijdsduur waarin een elektrische insectenlamp 50% van de vliegen vangt die in een bepaalde ruimte losgelaten worden. Dit resultaat wordt dan gehanteerd als een maatstaf voor de globale effectiviteit. Tevens kunnen we door deze tests 5 fabels over elektrische vliegenvangers ontkrachten.

Voor meer informatie over de prestatie van elk van onze insectenlampen kiest u hieronder de Luminos van uw interesse.

Naast de Luminos elektrische insectenlampen biedt Rentokil nog andere diensten voor de preventie en de bestrijding van insecten, waaronder insectendetectie en insectenwering.

De Luminos elektronische vliegenlampen

Luminos 1

Luminos 1 elektrische vliegenlamp

Kostenefficiënte bestrijding van vliegende insecten - speciaal voor een omgeving met een relatief laag risico. Alleen in combinatie met het drie-in-één pakket.

Meer info over de Luminos 1 vliegenlamp

Luminos 3

Luminos 3 Plus elektrische vliegenlamp

Zeer effectieve bestrijding van vliegen met behulp van de unieke inkapselingtechniek - speciaal voor een omgeving met een matig risico.

Meer info over de Luminos 3 insectenlamp

Luminos 4

Luminos 4 new module

Luminos 4 Uiterst effectieve bestrijding van vliegende insecten voor een omgeving met een 0-tolerantie voor vliegen.

Meer info over de Luminos 4 insectenlamp