Museum banner

Musea en Antiquiteiten

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Musea en antieke voorwerpen

Al sinds de prille start van Rentokil Pest Control in Nederland helpen wij bij de bescherming en conservering van het Nederlands cultureel erfgoed. We verdelgen de insecten en knaagdieren die kunstwerken of andere artistieke voorwerpen soms letterlijk wegvreten.

Bepaalde vormen van ongediertebestrijding kunnen schade aanrichten aan de voorwerpen. Dat is de reden waarom wij enkel methoden gebruiken die voor elke omgeving geschikt zijn.

Heeft u een probleem? Bel ons op 0800 022 6600, of vul het contactformulier in en wij nemen contact op met u.

Ongediertebestrijding en ongediertepreventie door Rentokil

Musea, landhuizen, paleizen, privécollecties en andere waardevolle zaken, Rentokil Pest Control biedt u de expertise om u te beschermen tegen alle soorten ongedierte. We zijn er al meerdere malen in geslaagd historische kledij, meubelen, kunstwerken, boeken, documenten en zelfs opgezette dieren te redden van de ondergang.

Door regelmatig inspecties uit te laten voeren door Rentokil voorkomt u dat u een besmetting pas opmerkt als deze al in een vergevorderd stadium is. Niet alleen worden besmettingen op deze manier sneller geconstateerd, ook worden risico's met u besproken en oplossingen aangedragen om ongedierte te voorkomen.

U bent actief bent in de bewaring van ons nationaal erfgoed? Dan is het een goed idee contact op te nemen met Rentokil Pest Control voor de bescherming hiervan.