Etende mieren

Mieren

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 237 8745  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Mieren

Mieren kunnen vervelend zijn, zeker als ze uw bedrijfspand of woning binnenkomen. In Nederland brengen de meeste soorten geen ernstig gezondheidsrisico met zich mee. Sommige mieren kunnen steken of bijten en faraomieren kunnen bij het zoeken naar voedsel ziekten verspreiden.

De mier die in Nederland de meeste problemen veroorzaakt is de wegmier. Ook faraomieren en roger's mieren komen in Nederland voor en kunnen overlast geven. Grote aantallen mieren zijn niet alleen vervelend, ze kunnen etenswaren en steriele plaatsen besmetten. U weet nooit waar de mier nog meer is geweest voordat zij over uw voedsel loopt. Alleen al om deze reden is het belangrijk uw bedrijf, woning en uw levensmiddelenvoorraden tegen mieren te beschermen. Daarnaast kunnen mieren voor het verzakken van tegels veroorzaken.

Mieren verplaatsen zich behoorlijk ver van hun nest, op zoek naar voedsel. Zij volgen de paden die zij eerder hebben gemaakt en komen in grote getale voor rond de bron van voedsel. Hierdoor veroorzaken ze overlast in woningen, en bij bedrijven. Kleine hoopjes aarde of zand met een gaatje erin verraden waar ze hun nest hebben gebouwd.

Mierenhopen rondom uw pand en voor uw ingang zien er niet alleen onhygiënisch uit, u heeft ook een grote kans dat de mieren uw pand binnen komen op zoek naar zoetigheid. Voer mierenbestrijding niet zelf uit, schakel bij mieren overlast een professionele bestrijder in die het probleem effectief voor u oplost. De service experts van Rentokil werken met een bestrijdingsmiddel wat niet alleen de zichtbare mieren doodt, maar ook de koningin en de larven die diep in het mierennest zitten.

Professioneel mieren bestrijden

Hoewel doe-het-zelfproducten een goede oplossing kunnen zijn voor kleine mierenproblemen, is voor grotere of terugkerende mierenplagen en voor faraomieren professionele ongediertebestrijding nodig. Rentokil biedt voor een hardnekkig mierenprobleem of grote aantallen mieren professionele mierenbestrijding.

Rentokil biedt een service op afroep om mieren en andere ongedierteproblemen in huis en bij bedrijven te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren. De bestrijdingstechnici van Rentokil kennen de gewoonten van elke soort en beschikken over effectieve producten om mieren aan te pakken.

Voor meer advies of een offerte kunt u ons bellen of vul het contactformulier in.

Doe-het-zelf mierenbestrijding

Heeft u last van mieren? Dan biedt het gieten van kokend water op mieren of in een mierennest slechts een tijdelijke oplossing, omdat het hoofdnest meestal te diep zit om het hete water naar toe te laten doordringen.

In plaats daarvan bestaan er diverse spuitbussen, sprays en poeders om mieren en andere insecten in huis aan te pakken. Deze moeten worden gebruikt op plekken waar tekenen van mierenactiviteit te zien zijn. Bespuit of strooi de poeder op elk oppervlak inclusief de naden en kieren waar mieren gesignaleerd zijn.

Net als met alle producten voor ongediertebestrijding moet u voor gebruik de instructies goed doorlezen.

Hoe kunnen we u helpen?

Vind uw dichtstbijzijnde vestiging

Vul postcode in

Bedrijven

0800 022 6600

Particulieren

0800 237 8745