elektrische fliegenfallen

Luminos Insectenlampen

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Luminos 3 - Discrete & effectieve vliegenbestrijding

 • Afmetingen

  H x W x D: 380mm x 510mm x 164mm

 • Gewicht

  4.6 kg (zonder verpakking)

 • Bevestiging

  Aan de muur

 • Materiaal

  Chassis – Aluminium
  Dekplaat – ABS plastic

 • Garantie

  2 jaar op constructiefouten (exclusief lampen en kleefplaten)

Luminos 3 - Discrete & effectieve vliegenbestrijding

Ontwikkeld voor plaatsen met een gemiddeld risico. Luminos 3 vangt vliegen met behulp van kleefplaten achter en onderin het toestel. Door het moderne ontwerp en de cover die verkrijgbaar is in meerdere kleuren, kan de Luminos 3 ook in openbare ruimtes gebruikt worden.

De vier kleuren: wit, blauw, zilver en chroom maken een optimale aanpassing aan de omgeving mogelijk. Dit is erg belangrijk voor veel bedrijven waar klanten komen zoals winkels, bibliotheken en ontvangstruimten.

De vliegenlamp wordt geleverd met een gekleurde cover, drie splintervrije UV-A lampen en een kleefplaat. Setjes kleefplaten worden apart verkocht. Om een optimale effectiviteit te garanderen dienen alle drie de lampen jaarlijks, aan het begin van het vliegenseizoen, vervangen te worden. De kleefplaten dienen om de 4-6 weken vervangen te worden (afhankelijk van de grootte van de besmetting).

Luminos 3 - Discrete & effectieve vliegenbestrijding

Om de effectiviteit van de Rentokil elektrische vliegenlampen te vergelijken, werden een aantal tests uitgevoerd waarin alle modellen van de Luminos reeks werden opgenomen. De Luminos 3 is effectiever dan de Luminos 1. Voor plaatsen met een hoger risico op vliegen is de elektrische vliegenlamp Luminos 3 Plus, Luminos 3 Pro of Luminos 4 het apparaat voor de bestrijding van vliegende insecten. Onderstaande grafiek geeft de tijd weer waarin een Luminos 3 vliegenlamp 50% van de vliegen vangt die in een ruimte rondvliegen (half-waarde-tijd). Dit resultaat wordt dan gehanteerd als een maatstaf voor de globale effectiviteit.

Luminos 3 - Half Life Time

De Luminos 3 vliegenlamp voldoet aan alle relevante Europese elektrische- en UV-veiligheidsnormen. Om een optimale effectiviteit te garanderen dienen de kleefplaten regelmatig vervangen te worden, afhankelijk van de grootte van de besmetting. De lamp dient ieder jaar, aan het begin van het vliegenseizoen, vervangen te worden.

Luminos 3 - lampen en kleefplaten

Luminos 3 lamp 15W

Luminos 3 lamp 15W

15 Watt splintervrije UV-A lamp voor de Luminos 3. Voor een optimaal resultaat dient de lamp ieder jaar, aan het begin van het vliegenseizoen, vervangen te worden.

€ 46,90 (3 stuks)


Luminos 3 Blackboards

Luminos 3 kleefplaten

Set van 10 kleefplaten voor de Luminos 3. Afhankelijk van de besmetting dienen de kleefplaten na iedere 4-6 weken vervangen te worden.

€ 25,90 (10 stuks)

Koop online
 • Luminos 3

  Aantal

  (incl. BTW)
Onderdelen (incl. BTW)
 • Kleefplaten, zwart
  Set van 10 stuks

  €25,90
 • UV-Lamp
  Set van 3 stuks

  €46,90