elektrische fliegenfallen

Luminos Insectenlampen

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Luminos 3 Plus – Discrete en effectieve vliegenbestrijding

 • Afmetingen

  H x B x D: 510 x 154 x 380 mm

 • Gewicht

  4.6 kg (zonder verpakking)

 • Bevestiging

  Aan de muur

 • Materiaal

  Chassis – Aluminium
  Dekplaat – ABS plastic

 • Garantie

  2 jaar op constructiefouten (exclusief
  lampen en kleefrol)Luminos 3 Plus - Effectieve vliegenbestrijding met inkapseling techniek

De Luminos 3 Plus is ontworpen om meer vliegen te kunnen bestrijden in ruimten met een hoger risico. De vliegenlamp trekt vliegen aan door middel van drie splintervrije UV-A tl lampen en vangt vliegende insecten door middel van een unieke, gepatenteerde inkapseling technologie. Vliegende insecten worden letterlijk ingekapseld door de automatisch oprollende kleeffolie. Afhankelijk van de grootte van de besmetting kan de kleefrol op verschillende rolsnelheden ingesteld worden.

Door het moderne ontwerp en de cover die verkrijgbaar is in de kleuren wit, blauw, zilver en chroom, kan de Luminos 3 Plus onopvallend opgehangen worden in uw operationele omgeving.

Luminos 3 Plus vereist professioneel onderhoud door een Rentokil service expert. Afhankelijk van de grootte van de besmetting, dient de inkapsel-film elke 3 tot 6 maanden vervangen te worden. Om een optimale effectiviteit te garanderen dienen alle drie de UV-A lampen jaarlijks, aan het begin van het vliegenseizoen, vervangen te worden.

Luminos 3 Plus - Effectieve vliegenbestrijding met inkapseling techniek

Om de effectiviteit van de Rentokil elektrische vliegenvangers te vergelijken, werden een aantal tests uitgevoerd waarin alle modellen van de Luminos reeks werden opgenomen. De Luminos 3 Plus presteert beter dan de Luminos 1 en is hierdoor een zeer effectieve vliegenbestrijder met een discreet en aantrekkelijk design. Voor plaatsen met een nultolerantie voor vliegen is de elektrische vliegenvanger Luminos 4 het apparaat voor de bestrijding van vliegende insecten. Onderstaande grafiek geeft de tijd weer waarin een Luminos insectenvanger 50% van de vliegen vangt die in een ruimte rondvliegen (half-waarde-tijd). Dit resultaat wordt dan gehanteerd als een maatstaf voor de globale effectiviteit.

Luminos 3 Plus - Half Life Time Graph

De Luminos 3 vliegenvanger voldoet aan alle relevante Europese elektrische- en UV-veiligheidsnormen. Om een optimale effectiviteit te garanderen dient de lamp onderhouden te worden door een service expert van Rentokil. De lamp dient ieder jaar, aan het begin van het vliegenseizoen, vervangen te worden.

Neem contact met ons op Contact Us About Luminos

Indien u vragen heeft over de Luminos insectenlampen, het online aankopen van de lamp, of indien u de mogelijkheden van de verschillende lampen met een adviseur wilt bespreken, gebruik dan onze terugbel service.

Bel me terug

of bel ons op

0800 - LUMINOS
(0800 586 4667)

(ma-vr 8:30u tot 17:00u)