elektrische fliegenfallen

Luminos Insectenlampen

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Luminos 1 - Effectieve vliegenlamp voor een lage prijs

 • Afmetingen

  H x B x D: 240 mm x 460 mm x 110 mm

 • Gewicht

  3.5 kg (zonder verpakking)

 • Bevestiging

  Aan de muur of op een vlak oppervlak
  met de staander (apart beschikbaar)

 • Materiaal

  Dekplaat: ABS plastic met witte coating
  Afscherming – UV doorlatend ABS
  plastic

 • Garantie

  2 jaar op constructiefouten (exclusief lampen en kleefplaten)

Luminos 1 - Effectieve vliegenlamp voor een lage prijs

De Luminos 1 vliegenvanger is een voordelige vliegenlamp die aanwezige vliegen op een hygiënische manier vangt. De Luminos 1 is speciaal ontwikkeld voor plaatsen met een relatief laag risico. Deze vliegenvanger is geschikt voor gebruik in kleine locaties of in huis en kan zowel aan de muur bevestigd worden als neergezet worden op een vlak oppervlak met behulp van een staander. Luminos 1 vangt vliegen met behulp van kleefplaten. Dit vermijdt het probleem van rondvliegende insectendeeltjes, wat kan voorkomen bij het gebruik van traditionele vliegenvangers met hoogspanningsroosters.

Luminos 1 wordt geleverd met een splintervrije UV-A lamp en een kleefplaat. Setjes kleefplaten worden apart verkocht. Om optimale effectiviteit te garanderen dient de lamp ieder jaar vervangen te worden. De kleefplaten dienen om de 4-6 weken vervangen te worden (afhankelijk van de grootte van de besmetting).

Technische specificaties-

Om de effectiviteit van de Rentokil elektrische vliegenvangers te vergelijken, werden een aantal tests uitgevoerd waarin alle modellen van de Luminos reeks werden opgenomen. Onderstaande grafiek geeft de tijd weer waarin een Luminos vliegenvanger 50% van de vliegen vangt die in een ruimte rondvliegen (half-waarde-tijd). De Luminos 1 werd zeer gunstig geëvalueerd voor plaatsen met een relatief laag risico.

Luminos 1 – Half Life Time

De Luminos 1 vliegenvanger voldoet aan alle relevante Europese elektrische- en UV-veiligheidsnormen. De lamp wordt gebruiksklaar geleverd met een 36W lamp en een kleefplaat. Om een optimale effectiviteit te garanderen dienen de kleefplaten regelmatig vervangen te worden, afhankelijk van de grootte van de besmetting. De UV-A lamp dient ieder jaar, aan het begin van het vliegenseizoen, vervangen te worden.

Technische specificaties downloaden

Luminos 1 - lampen en kleefplaten

Luminos 1 lamp 36W

Luminos 1 UVA lamp 36W

36 Watt splintervrije lamp voor de Luminos 1. Voor een optimaal resultaat dient de lamp ieder jaar, aan het begin van het vliegenseizoen, vervangen te worden.

Luminos 1 Black Back Glueboards

Luminos 1 kleefplaten

Set kleefplaten voor de Luminos 1. Afhankelijk van de besmetting dienen de kleefplaten na iedere 4-6 weken vervangen te worden.

Luminos 1 Tabletop Bracket

Luminos 1 staander

Metalen staander waarmee de lamp op een vlak oppervlak geplaatst kan worden.

Koop online
 • Luminos 1

  Aantal

  (incl. BTW)
Onderdelen (incl. BTW)
 • Kleefplaten
  Set van 10 stuks

  €39,95
 • Staander
  Te gebruiken op vlakke ondergrond

  €22,90
 • UV-Lamp 36Watt
  Splintervrij

  €27,95
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0