elektrische fliegenfallen

Luminos Insectenlampen

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Luminos Insectenlampen

De Rentokil Luminos elektrische insectenlampen maken gebruik van twee technieken: de unieke inkapseling methode met de zelfoprollende, zelfklevende film en het kleefbord. Beide methodes staan garant voor een snelle vangst en een effectieve bestrijding van vliegende insecten.

Deze elektrische vliegenvangers zijn geschikt voor verschillende omgevingen binnenshuis waar vliegen niet welkom zijn. Maar ook voor bedrijfssectoren waar specifieke voorschriften gelden voor een effectieve bestrijding van vliegende insecten.

Luminos 1 - Effectieve vliegenlamp voor een lage prijs

Luminos 1 – Cost Effective Fly Control

De Luminos 1 biedt een kosten efficiënte bestrijding van vliegende insecten. Luminos 1 vangt vliegen met behulp van kleefplaten. Dit vermijdt het probleem van rondvliegende insectendeeltjes, wat kan voorkomen bij het gebruik van traditionele vliegenvangers met hoogspanningsroosters.

Geschikt voor verschillende klanten waaronder: cafés, bakkerijen, slagerijen, levensmiddelenwinkels en cafetaria’s. De Luminos 1 is ook uitermate geschikt voor thuisgebruik.

Luminos 3 - Discrete & effectieve vliegenbestrijding

Luminos 3 - Discrete & effectieve vliegenbestrijding

Ontwikkeld voor plaatsen met een gemiddeld risico. Luminos 3 vangt vliegen met behulp van kleefplaten achter en onderin de vliegenlamp. De cover is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kan hierdoor ook in openbare ruimtes gebruikt worden.

Geschikt voor verschillende klanten waaronder: cafés, supermarkten, horeca, levensmiddelenwinkels en retail.

Luminos 3 Plus - Effectieve vliegenbestrijding met inkapseling techniek

Luminos 3 Plus - Effectieve vliegenbestrijding met kleefrol

De Luminos 3 Plus is ontworpen om meer vliegen te kunnen bestrijden in ruimten met een hoger risico. De vliegenlamp vangt de insecten door middel van een unieke, gepatenteerde inkapseling technologie. Vliegende insecten worden letterlijk ingekapseld door de automatisch oprollende kleeffolie.

Deze elektrische vliegenvanger kan optioneel uitgerust worden met een extra kleefbord achter in het toestel, naast de inkapseling, om het vangpercentage in locaties met hoge risico’s te verhogen.

Geschikt voor verschillende klanten waaronder: supermarkten, horeca, voedingswinkels, catering en grootkeukens.

Luminos 3 Plus vereist professioneel onderhoud door een Rentokil service expert.

Luminos 3 Pro - Effectieve vliegenbestrijding met inkapseling techniek en kleefplaat

Luminos 3 Plus - Effectieve vliegenbestrijding met kleefrol

De Luminos 3 Pro is uitgerust met een inkapsel mechanisme en een extra kleefbord achter in het toestel, om meer vliegen te kunnen vangen in ruimten met een hoger risico.

Geschikt voor verschillende klanten waaronder: supermarkten, horeca, voedingswinkels, retail, levensmiddelenwinkels, catering, grootkeukens en zorginstellingen.

Luminos 3 Pro vereist professioneel onderhoud door een Rentokil service expert.

Luminos 4 Wandmodel IP65 - Optimale vliegenbestrijding

Luminos 4 IP65 Wall Mounted – Ultimate Fly Control

De elektrische insectenlamp Luminos 4 wandmodel biedt u een uiterst effectieve bestrijding en detectie van vliegende insecten in omgevingen waar vliegende insecten niet getolereerd worden. Luminos 4 maakt gebruik van de unieke Rentokil inkapseling technologie. Met deze methode voor de bestrijding van vliegen blijven de insecten kleven op een zelfklevende film.

Uit intern onderzoek blijkt dat de Luminos 4 de effectiefste lamp is in zijn soort.

Luminos 4WM IP 65 wandmodel is geschikt voor: industriële keukens, voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, ziekenhuizen en industrie in het algemeen.

Luminos 4 vrijhangend model IP65 - Optimale vliegenbestrijding

Luminos Industrial Fliegenfalle (Hängegerät)

Voor grote ruimtes of wanneer het niet praktisch is om de insectenlamp aan de muur te bevestigen, biedt Rentokil een Luminos 4 vrijhangend model. Dit model kan aan het plafond opgehangen worden waardoor vliegen aan beide zijden van de vliegenvanger gevangen kunnen worden.

Luminos 4 maakt gebruik van de unieke Rentokil inkapseling technologie. Met deze methode voor de bestrijding van vliegen blijven de insecten kleven op een zelfklevende film.

Uit intern onderzoek blijkt dat de Luminos 4 de effectiefste lamp is in zijn soort.

Luminos 4S IP 65 dubbelzijdig, vrijhangend model is geschikt voor: industriële keukens, voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, ziekenhuizen en industrie in het algemeen.