Radar muizenval

Innovaties

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 022 6600  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Innovaties

Onze Research & Development afdeling ontwikkelt regelmatig nieuwe innovatieve producten die onze klanten de noodzakelijke bescherming bieden tegen ongedierte.

Entotherm hittebehandeling

De Entotherm hittebehandeling is een gifvrije bestrijdingsmethode voor bedwantsen. Entotherm doodt bedwantsen door middel van een gerichte toepassing van warmte. Entotherm bestrijdt bedwantsen in één behandeling, omdat het de volwassen insecten, de nimfen en de eitjes doodt. Insecticide doodt alleen de volwassen insecten en de nimfen, waardoor er meerdere bestrijdingen nodig zijn.

Entotherm is zowel geschikt voor huiseigenaren als bedrijven.

myRentokil

myRentokil is de opvolger van PestNetOnline. myRentokil is een online applicatie, die overal, op iedere computer, op ieder moment van de dag geraadpleegd kan worden. myRentokil geeft in één oogopslag weer of er ongedierteactiviteit is geweest, welke risico’s er zijn en welke maatregelen onze medewerkers adviseren of al genomen hebben.

Bedrijven met meerdere locaties is geen probleem voor myRentokil. Alle verschillende locaties kunnen toegevoegd worden, zodat u op elk moment al uw locaties kunt bekijken en beoordelen.

Heeft u regelmatig een audit, omdat u bijvoorbeeld BRC, TESCO of M&S gecertificeerd bent? Ook dit is geen probleem met myRentokil. myRentokil verstrekt alle informatie waar auditorganisaties om vragen.

PestConnect: 24/7 bescherming tegen muizen

Stelt u zich eens voor dat u uw eigen persoonlijke bestrijdingstechnicus van Rentokil heeft, die dag en nacht, 365 dagen per jaar om de tien minuten een ronde zou doen om uw pand te inspecteren op muizen. Dit zou neerkomen op meer dan 52.000 ongediertecontroles per jaar — en dat is precies wat PestConnect u biedt.

PestConnect maakt gebruik van draadloze technologie om binnen gedrongen muizen te signaleren. Om de tien minuten maakt de centrale controle-eenheid in uw gebouw een verbinding met alle PestConnect Radars om hun status op te vragen. Elke activiteit wordt opgemerkt en binnen enkele minuten gerapporteerd. Als een detector een muis heeft gesignaleerd, ontvangt de Rentokil bestrijdingstechnicus een SMS op zijn mobiele telefoon, zodat hij weet dat de detector een controlebeurt moet krijgen. U ontvangt een melding in myRentokil, zodat u altijd weet of u wel of geen muizen hebt.

Radar

Radar is de gifvrije oplossing tegen muizen. In ruimtes waar absoluut geen muizen mogen komen, is het noodzakelijk te kunnen rekenen op een effectief plan voor muizenbestrijding. Radar signaleert de aanwezigheid van muizen, vangt ze en doodt ze op effectieve, hygiënische en humane wijze. Met Radar houdt u zich aan de wetgeving betreffende Veiligheid, Gezondheid en Milieu en aan de hoge eisen van auditorganisaties of klanten.

Radar heeft twee ingangen, zodat muizen er gemakkelijk in kunnen lopen. Wanneer een muis de infrarode straal breekt, worden de twee ingangen onmiddellijk afgesloten. Nadat de Radar gesloten is wordt een kooldioxide vrijgelaten. Het gas werkt erg snel en staat erom bekend één van de meest humane manieren te zijn om muizen te bestrijden. Er is geen besmettingsgevaar, omdat de muis volledig afgesloten is van de omgeving.

Radar werkt ook in combinatie met PestConnect.

Mouse Monitor Unit

De Mouse Monitor Unit (MMU) is een gifvrije oplossing om muizen te detecteren. Zodra een muis door de MMU loopt, geeft de MMU een signaal in de vorm van een rood lampje. Wanneer er muizen gedetecteerd worden, nemen we in overleg met u maatregelen om de aanwezige muizen te bestrijden. Doordat MMU geen gebruikt maakt van niet-giftig lokaas, worden muizen niet uw pand in gelokt door het eten wat ze in de ‘muizendoosjes’ kunnen vinden.

MMU werkt ook in combinatie met PestConnect en is uitstekend te combineren met Radar.

Luminos insectenlampen

De professionele Luminos insectenlampen bieden een veilige oplossing om vliegende insecten gifvrij te bestrijden, zowel in uw bedrijf als bij u thuis. Luminos is beschikbaar in drie verschillende modellen, zodat er altijd een vliegenlamp is die past bij uw situatie en uw budget.

Alle Luminos insectenlampen maken gebruik van een kleefplaat en/of een kleefrol om vliegende insecten te vangen. Het voordeel van een kleefplaat en kleefrol ten opzichte van een vliegenvanger met hoogspanningsrooster is dat u geen risico heeft op rondvliegende insectendeeltjes. De zogenaamde knetterlampen elektrocuteren de vlieg, waardoor deze in delen uit elkaar valt. Deze vliegenlampen hebben wel een vanglade, maar niet alle stukjes vlieg belanden in deze vanglade.

Luminos Online: De Luminos 1 en Luminos 3 Basic zijn nu gemakkelijk online te bestellen. Beide lampen zijn geschikt voor bij u thuis, maar ook voor de horeca en levensmiddelen winkels. U kunt een vliegenlamp in uw eigen tijd regelen.

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0