Avisave

Duiven en andere vogels

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 222 2662  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Elektrische vogelwering

Heeft u genoeg van de lelijke vogeluitwerpselen op uw gebouw, om nog maar te zwijgen van de gezondheidsproblemen veroorzaakt door besmettelijke deeltjes en parasieten in deze uitwerpselen?

Avisave van Rentokil biedt efficiënte hulp. Telkens wanneer duiven en andere vogels het systeem aanraken, krijgen ze een uiterst onaangename, maar onschadelijke elektrische schok. Deze schok zal de duif verjagen! Vanaf dat moment zal de duif die plek associëren met ongemak, en in de toekomst er niet meer landen. De aard van het verjagen is zodanig dat duiven of andere vogels nooit aan de elektrische schok zullen wennen.

  • Permanent van uw vogeloverlast af
  • Effectief in het verjagen van duiven
  • Vrijwel onzichtbaar na plaatsing
  • Kan aangedreven worden door zonne-energie

Avisave kan op bijna alle gebouwen worden aangebracht. De dunne, weerbestendige roestvrijstalen draden worden vastgemaakt aan alle soorten richels en uitsteeksels en zijn haast onzichtbaar, zelfs op de meest complexe gevelconstructies.

Avisave van Rentokil kan worden aangedreven door zonne-energie, waardoor het onafhankelijk is van stroomtoevoer en geen extra kosten met zich meebrengt.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over het verjagen van vogels met behulp van elektrische schokken? Bel ons, of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.