Duivenpinnen

Duiven en andere vogels

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 222 2662  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Duivenpinnen

Duiven of andere vogels kunnen u een klein fortuin kosten aan schoonmaak en onderhoud. Ook kunnen ze vervelend zijn en vormen ze een gevaar voor de gezondheid van uw personeel en uw klanten. Rentokil Aviplast is de ideale oplossing om duiven en andere vogels te weren.

Duivenpinnen, ook wel duivenstrips genoemd, zijn discreet en veelzijdig. Het kan geplaatst worden op bijna elk onderdeel van uw gebouw waar vogels graag gaan zitten of hun nest bouwen, zoals richels, veiligheidscamera's, lichten, schoorstenen en dakgoten. De kunststof stroken met roestvrijstalen pinnen verhinderen dat vogels er neerstrijken. Dit type duivenwering is snel en kostenefficiënt te installeren.

Eenmaal geplaatst zorgen de duivenpinnen ervoor dat de vogeloverlast verdwijnt en uw eigendom er mooier uitziet. Tevens zijn uw personeel en uw klanten beschermd tegen de overlast die duiven en andere vogels veroorzaken. U bespaart geld op de schoonmaak- en onderhoudskosten en u kunt lang van uw vogelvrije eigendommen genieten.

Geïnteresseerd in duivenpinnen?

Wilt u meer weten over het weren van duiven en andere vogels door middel van duivenpinnen? Bel ons, of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0