Birds

Duiven en andere vogels

Neem 24/7 contact met ons op via 0800 222 2662  of mail ons

De experts in ongediertebestrijding sinds 1936

Ongediertebestrijding met respect voor mens en milieu

Altijd een servicemedewerker bij u in de buurt

Vogelwering

Heeft u last van duiven en/of andere vogels? Heeft u last van hun uitwerpselen? Vervelend, vies en gevaarlijk! Duiven en andere vogels bevuilen gevels en stoepen, verstoppen afvoerpijpen, tasten gevels aan en verspreiden ziekten en parasieten. Een duif produceert per jaar gemiddeld 14 kilo uitwerpselen. Deze bevatten circa 18% fosforzuur en 3% zwavelzuur. Deze zuren tasten gevel materialen ernstig aan. In Nederland worden jaarlijks tientallen miljoenen euro's aan gevel reiniging besteed.

Vogelnesten zijn broedplaatsen voor ongedierte zoals tapijt kevers, luizen, vlooien en mijten. Een bedreiging voor de veiligheid en hygiëne van de samenleving. Daarnaast kunnen vogels en hun nesten leiden tot grote financiële schade. Het is daarom noodzakelijk doeltreffende maatregelen te nemen om de duiven te verjagen. Rentokil Pest Control heeft diverse ingenieuze systemen om duiven en andere vogels te weren en uw gebouw vogelvrij te houden.

This video player requires JavaScript.

Elektronische vogelwering

Uiterst efficiënte manier om duiven en andere vogels te verjagen. Werkt met behulp van kleine onschadelijke, maar zeer effectieve elektrische schokken.

Lees meer over Elektronische Vogelwering

Spandraad

Beperk uw vogel overlast met dit uiterst efficiënte systeem bestaande uit roestvrijstalen veren en draden die met nylon bedekt zijn en die strak aangespannen worden tussen paaltjes ook van roestvrij staal.

Lees meer over Spandraad

Duivennetten

Verhinder dat vogels kunnen landen met de duivennetten van Rentokil. Ze zijn er in allerlei kleuren en maten. Zo is er altijd wel één die bij uw gebouw onzichtbaar lijkt.

Lees meer over Duivennetten

Duivenpinnen

Vogelwering dat snel en kostenefficiënt te installeren is. De kunststof stroken met roestvrij stalen pinnen zijn op bijna elk onderdeel van uw gebouw te plaatsen waar vogels ongewenst gaan zitten.

Lees meer over Duivenpinnen

Duiven vangen

Met het vangprogramma van Rentokil worden duiven, die overlast veroorzaken op uw pand, op humane wijze gevangen. Discreet en uit het zicht.

Lees meer over het Duivenvangprogramma