Win een Drone met camera bij Rentokil

    

Win een droneVorig jaar kon je tijdens de LIV Hardenberg en de RMV in Gorinchem een Drone met camera winnen, door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Wegens het succes van deze win actie, gaan we het nog één keertje doen. Tijdens de RMV en LIV in Venray kun je weer een Drone winnen! Heb je je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief, doe het dan dit keer, want wie weet, win jij dit jaar de Drone! Een Drone is een mooi apparaat om bijvoorbeeld je land van boven te filmen en te fotograferen. Wie weet, zie je een muis door het veld lopen!

Als expert in de ongediertepreventie en-bestrijding houden wij je graag op de hoogte van onze kennis via de Rentokil Agro nieuwsbrief. Wij houden je bijvoorbeeld op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent ongediertebestrijding zoals de wetswijzingen, maar geven ook praktische tips en weringsadviezen.

Vorig jaar hebben zich in totaal 600 nieuwe nieuwsbrief lezers aangemeld, die allemaal kans maakten op de Drone met camera. Wij hebben uiteindelijk 2 gezinnen heel erg blij kunnen maken, want zij hebben via de Rentokil Agro nieuwsbrief ontdekt dat ze de gelukkige winnaars waren van onze Drone actie.

Behalve de mogelijkheid om je in te schrijven op de nieuwsbrief, zijn er nog tal van activiteiten in onze stand tijdens de beurzen. Wat dacht je van een kennissessie over de wetswijziging omtrent ongediertebestrijding? Er is nu definitief besloten dat er geen uitzondering meer wordt gemaakt voor agrariërs, omtrent de buitenbestrijding van ongedierte. Dus vanaf 1 januari 2017 wordt alles anders omtrent ongediertebestrijding op het agrarische bedrijf. Hoe kun je je hier als agrariër op voorbereiden? Wat gaat er precies veranderen en wat betekent dit voor jouw bedrijf? Dit vertellen wij allemaal tijdens de kennissessie, en we kunnen natuurlijk ook al je vragen hierover beantwoorden.

111111Je kan bij ons ook de natuurlijke vijanden van de vlieg zien en hier al je vragen over stellen. De natuurlijke vijanden van de vlieg, zijn de kern van onze biologische vliegenbestrijding. Levende roofvliegen kon je altijd al in onze stand bekijken, maar we hebben nu ook voor het éérst levende sluipwespen, die je onder de microscoop kan bewonderen. Weet je meteen hoe de insecten eruit zien, die voorkomen dat je last gaat hebben van vliegen in de zomer.

20151020_170458Kortom veel te zien en te doen bij de Rentokil stand tijdens de beurzen. Wij heten je alvast welkom in onze stand op 23, 24 en/of 25 februari tijdens de RMV in Venray op stand nummer 155. Of op 1, 2 en/of 3 maart tijdens de LIV in Venray op stand nummer 150.

In vuur en vlam
Wat kun je tegen veldmuizen doen?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *