Wat gebeurt er tijdens een ongedierte-inspectie?

    
Het doorknagen van de kabels zorgt voor ernstige schade bij bedrijven

Je hebt ongedierte in je bedrijfspand geconstateerd, of je vraagt je af of er ongedierte in je bedrijfspand zit. Wat zijn de risico’s en welke kosten gaat dit met zich meebrengen? Heb ik met ongedierte in mijn pand minder productie, ontevreden personeel en risico’s op doorgeknaagde serverkabels en voedselbesmetting? Het antwoord is ja. Alle reden om activiteit van ongedierte of het risico op ongedierte serieus te nemen.

Schade veroorzaakt door ongedierte kan in de miljoenen euro’s lopen. Mede daarom wil je er zo snel mogelijk van af. Dus wat doe je dan? Je gaat zoeken op het internet om zo snel mogelijk een professional te spreken die je hier meer over kan vertellen en het probleem direct kan oplossen. Grote kans dat je bij ons terechtkomt. Als marktleider in ongediertepreventie en –bestrijding zijn wij actief in heel Nederland en de rest van de wereld. Als je contact met ons opneemt, informeert onze customer care medewerker naar de bedrijfssituatie en maakt direct een afspraak. Hierna inventariseert onze verkoopadviseur de situatie in je bedrijf.

 Inspectie, risico-inventarisatie, advies

Tijdens de afspraak zal de verkoopadviseur een vrijblijvende inspectie en een risico-inventarisatie doen om het probleem vast te stellen. Jullie kunnen samen de inspectie doen, afhankelijk van hoeveel tijd je beschikbaar hebt. Tijdens de inspectie komt de verkoopadviseur direct in actie. Er wordt gekeken naar:

  • Hoe zit het bedrijfspand bouwkundig in elkaar?
  • In welk gebied ligt het bedrijfspand?
  • Wat is de hygiënestatus van de keuken, prullenbakken en werkplekken?
  • Is er sprake van goederenopslag?
  • En nog veel meer punten.
werkplek
Hoeveel tussendoortjes liggen er in jouw bureaula?

Om een passend advies te geven is maatwerk nodig. Na de inspectie en de risico-inventarisatie zal de verkoopadviseur de punten doornemen en het advies geven. Op basis van de inspectie, de risico-inventarisatie en uiteraard jouw wensen doet de verkoopadviseur een voorstel voor de ongediertebestrijding en –preventie.

Denk je dat er een ongediertebesmetting in jouw bedrijfspand is? Neem dan direct contact met ons op, wacht niet tot het te laat is!

 

 

Alweer verkouden! Goede hygiëne kan dit voorkomen.
Bescherm uw bedrijfspand tegen de "terror" kauw

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *