Verras je smaakpapillen op de K.I. SAMEN Belevingsdagen

    

Op 24 en 25 juni staat Rentokil Agro op de K.I. SAMEN Belevingsdagen in Grashoek met een bijzondere actie: Pestaurant. Tijdens Pestaurant dagen we je uit je smaakpapillen te verrassen. Op deze manier willen we je laten zien en proeven dat ongedierte niet alleen bestreden wordt, maar dat het ook heel geschikt is om te eten. Insecten zijn namelijk heel erg gezond. In insecten zit enorm veel proteïne. Wereldwijd (behalve in Europa en Noord-Amerika) zijn insecten al eeuwen onderdeel van de dagelijkse maaltijden. Pestaurant is voor jou dé gelegenheid om kennis te maken met deze nieuwe snacks.

Waarom organiseert Rentokil Pestaurant?

Pestaurant is voor ons als ongediertebestrijder de gelegenheid om je te informeren over ongedierte. Hoe je overlast van vliegen in de stal kan bestrijden, het risico op muizen kan verkleinen enzovoorts. Onze Rentokil collega’s vertellen je alles over het bestrijden en voorkomen van ongedierte op het erf, over (biologische) vliegenbestrijding en over zwarte rattenbestrijding. Of wil je graag bijgepraat worden over de nieuwe wetswijzigingen omtrent het buitengebruik van rodenticiden? Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Ben je klant van Rentokil? Dan heten we je uiteraard welkom in onze stand en nodigen wij je uit om een insectenhapje te proeven. Heb je op dit moment last van ongedierte? Maak dan hier direct een vrijblijvende afspraak om je ongedierteprobleem te bespreken.

Wat kun je proeven

Rentokil-Pestaurant-2014-228Sprinkhanen, chocolade buffalo wormen, curry krekels, mierenlollies en nog veel meer. Tijdens de K.I. SAMEN Belevingsdagen kun je het bij de Rentokil stand (nr. 35) allemaal proeven. Onder het genot van een bijzondere verrassing voor je smaakpapillen kunnen onze collega’s je meer vertellen over ongediertebestrijding van Rentokil. Het is niet zo dat wij de insecten die we tegenkomen tijdens het bestrijden van ongedierte gebruiken om op te eten. De insecten die wij aanbieden als “lekker” hapje worden hiervoor speciaal gekweekt en bereid.

Laat je smaakverrassing vastleggen

Waren je smaakpapillen verrast en durfde jij een sprinkhaan te eten? Leg dit memorabele vast door onze hostess in de stand. Wij zullen op onze Facebookpagina de foto’s delen van alle helden die het hebben aangedurfd. Dus houd onze facebookpagina goed in te gaten, wie weet zit je er wel bij!

Kortom, er is genoeg om te beleven en tegelijkertijd geïnformeerd te worden tijdens de K.I. SAMEN Belevingsdagen bij de stand van Rentokil Pest Control. Bestel hier gratis e-tickets voor de K.I. SAMEN Belevingsdagen. Wij heten je van harte welkom in onze stand nr. 35 op 24 en/of 25 juni.

Een muizennest in huis?
Alles wat je moet weten over het Zika virus

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *