Top 5 blogs 2014

    

top-5-blogs-2014Via onze blog laten we je op een andere manier kennis maken met ongedierte. Meestal is het serieus en geven we je handige tips om ongedierte te herkennen of te voorkomen. Maar soms is het ook geel grappig, omdat we ergens iets grappigs over ongedierte horen, lezen of tegen komen. De blog gebruiken we ook vaak om in te spelen op het nieuws, we geven dan onze visie op hetgeen we in het nieuws gezien hebben.

Ook dit jaar willen we iedereen weer bedanken die de blogs heeft gedeeld via zijn of haar eigen social media kanalen. Mede dankzij jullie hebben nog meer mensen informatie gekregen over veel voorkomende ongedierteproblemen in huis of op het werk.

De best gelezen blogs geschreven in 2014 zijn:

 1. Vlooien bestrijden
  Vlooien geven niet het hele jaar door evenveel overlast. Waarom vlooien een bepaald gedeelte van het jaar meer overlast geven en wat je kunt doen om vlooien te voorkomen hebben we uitgelegd.
 2. Bedwantsen in het hotel
  Als hotelier zit je niet te wachten op slechte recensies op Tripadvisor, omdat er bedwantsen in de hotelkamers zitten. Rentokil biedt verschillende oplossingen om problemen met bedwantsen te voorkomen.
 3. Ongedierte in de kruipruimte
  Zolang je het niet ziet, is het er niet en heb je er ook geen last van, zou je denken. Misschien waar, maar geluiden uit de kruipruimte kunnen je flink de stuipen op het lijf jagen. Kijk jij wel eens in je kruipruimte?
 4. Kunnen kakkerlakken een kernramp overleven
  Feit of Fabel? Ik heb wel eens een aflevering van Mythbusters gezien waar ze het uit gingen zoeken. Mijn collega Matt heeft het ook uitgezocht.
 5. De pestaurant challange, durf jij het aan
  Trek in een avontuurlijke snack? Heel veel mensen waren dapper genoeg om een insect te proeven. Op 4 juni was het namelijk super druk in ons Pestaurant. De eetbare insecten waren niet aan te slepen.

Natuurlijk willen je de twee best gelezen blogs in 2014 ook laten weten. Ze zijn dan wel niet geschreven in 2014, maar nog steeds zijn ze erg populair!

 • Gefeliciteerd, ook jij hebt tapijtkevers
  Een blog uit 2013. Ik zag toen ineens een beestje in mijn vensterbank. Helaas zie ik nog steeds wel eens een tapijtkever. Larven van tapijtkevers zitten regelmatig in spouwmuren, of in vogelnesten. In de spouwmuren leven ze van dode insecten en dode muizen.
 • 10 weetjes over wespen
  Ook een blog uit 2013. Wespen zijn niet alleen maar vervelend en gevaarlijk. Ze zijn ook heel nuttig, omdat ze veel vliegen en muggen eten. In deze blog lees je nog 10 andere interessante feitjes over wespen.

Mis jij nog ongedierte in onze blogs? Of wil je graag meer weten over een bepaald soort ongedierte? Laat het ons dan weten, we schrijven er graag over.

Wij kennen de muis
Lokmiddel voor bedwantsen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *